Te huur in Zaandam

Zuiddijk 253

1501 CK, Zaandam 

€ 1.595,- p/m

Omschrijving

Woonhuis met 3 slaapkamers op loopafstand van het centrum van Zaandam!

Ligging:
Aan de rand van het centrum ligt deze woning. Leuk wonen in Zaandam. Dat kan goed in deze buurt, Zuiddijk is gelegen in de Burgemeestersbuurt.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zaandam en op loopafstand van een supermarkt. In Zaandam vind je een groot en divers winkelaanbod, vele restaurantjes, cafeetjes, het Zaan theater en een ruime keus uit scholen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Tevens een goede treinverbinding naar Amsterdam in 12 minuten en Alkmaar in 25 minuten en ben je met de snelle busverbinding binnen een kwartier op Amsterdam CS.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een open woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vloeren op de begane grond zijn voorzien van laminaat. De woning heeft een fijne achtertuin. Het toilet en badkamer bevindt zicht aan de achterzijde waar ook de aansluitingen voor het witgoed zijn.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers elk met een dakkapel. De tweede verdieping heeft een bergvliering.

Tuin:
De woning heeft een beschutte, ruime, betegelde achtertuin.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 81 m2
– Drie slaapkamers
– € 1.595,- huurprijs
– Borg 1 maand huur
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– Vlakbij het centrum van Zaandam
– Per direct beschikbaar voor min. 24 maanden
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand (geen garantstellingen)
– Woning is beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen (geen studenten)
– Bushalte op een paar minuten lopen en het station van Zaandam op ongeveer 5 minuten fietsen. Per trein ben je in 12 minuten op Amsterdam Centraal en in 18 minuten op Schiphol.
– Parkeergelegenheid rond het huis
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars