Te koop in Zaandam

Ringweg 76

1507 BK, Zaandam 

€ 245.000,- k.k.

Omschrijving

Woonhuis met 3 slaapkamers nabij het centrum van Zaandam!

LET OP: De woning betreft een kluswoning.

Ligging:
De Ringweg is gelegen te zuidwesten van het centrum van Zaandam. De woning biedt een mooi uitzicht over het groen met een kleinschalige boerderijtje waar paardjes staan te grazen in de weide. Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Zaandam met zijn vele winkels, gezellige terrasjes en het Zaantheater. Het treinstation Zaandam bevindt zich op slecht 5 minuten fietsafstand en zo sta je na 15 minuten treinen op Amsterdam Centraal. Ook met de auto ben je snel op de uitvalswegen A8, A9 en A10. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Kortom alles in de buurt!

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de uitgebouwde woonkamer met semi-open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vloeren zijn voorzien van laminaat. De woning heeft een fijne voor- en achtertuin. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aan de voor en achterzijde.

Tuin:
De woning heeft een tuin aan de achterzijde. Hier is het heerlijk relaxen en loungen. Achterin de tuin staat een houten berging (deze behoeft onderhoud). Een gedeelte van de tuin van circa 7m2 is (eigendom van de gemeente Zaanstad) wordt gehuurd voor een bedrag van € 100,- per jaar.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte totaal 87 m2
– Drie slaapkamers
– Kluswoning
– Vlakbij het centrum van Zaandam
– Perceelgrootte 106 m2
– Achtertuin en ruime voortuin gelegen op het Zuiden
– Uitvalswegen goed bereikbaar
– Funderingsherstel nodig
– Verwarming en warm water d.m.v. Cv-ketel
– Een gedeelte van de tuin van circa 7m2 is (eigendom van de gemeente Zaanstad) wordt gehuurd voor een bedrag van € 100,- per jaar.
– De volgende clausules worden opgenomen: asbest, nietzelfbewonings, ouderdoms en funderingsclausule.
– Het object zal “as is, where is“ worden verkocht
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars