Te huur in Zaandam

Reigerstraat 75

1506 XT, Zaandam 

€ 1.550,- p/m

Omschrijving

Woonhuis met 2 slaapkamers in het centrum van Zaandam!

Ligging:
De Reigerstraat ligt in het centrum van Zaandam en is een gezellig volksstraatje met een grote diversiteit aan bebouwing.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zaandam in de kindvriendelijke wijk Oud West. De rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in een echt Zaans buurtje. Omdat je in het centrum woont, heb je alle voorzieningen bij de hand en vind je een groot en divers winkelaanbod, vele restaurantjes, cafeetjes, het Zaan theater en een ruime keuze uit scholen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Tevens een goede treinverbinding naar Amsterdam in 12 minuten en Alkmaar in 25 minuten en ben je met de snelle busverbinding binnen een kwartier op Amsterdam CS.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met laminaatvloer en houten balkenplafond. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich het toilet. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden en heeft een overkapping van (12m2).

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aan de voor en achterzijde. De badkamer heeft een glazen douchecabine met een wastafel met ijzeren frame.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 66 m2
– € 1.550,- huurprijs
– In het centrum van Zaandam
– Achtertuin op het zuiden met overkapping (12m2)
– Per direct beschikbaar voor 12 maanden
– Inkomenseis €4.000,- bruto gezamenlijk per maand
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– Woning is beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars