Te koop in Zaandam

Reigerstraat 75

1506 XT, Zaandam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Twee-onder-een-kapwoning met 2 slaapkamers in het centrum van Zaandam!

Ligging:

De Reigerstraat ligt in het centrum van Zaandam en is een gezellig volksstraatje met een grote diversiteit aan bebouwing.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zaandam in de kindvriendelijke wijk Oud West. De rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in een echt Zaans buurtje. Omdat je in het centrum woont, heb je alle voorzieningen bij de hand en vind je een groot en divers winkelaanbod, vele restaurantjes, cafeetjes, het Zaan theater en een ruime keuze uit scholen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Tevens een goede treinverbinding naar Amsterdam in 12 minuten en Alkmaar in 25 minuten en ben je met de snelle busverbinding binnen een kwartier op Amsterdam CS.

Indeling:

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met laminaatvloer en houten balkenplafond. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich het toilet. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden en heeft een overkapping van (12m2).

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aan de voor en achterzijde. De badkamer heeft een glazen douchecabine met een wastafel met ijzeren frame.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte totaal 67 m2 (conform NEN2580 rapport)
– Eigen grond
– Tuin op het zuiden
– Funderingsherstel nodig. Offerte funderingsherstel aanwezig
– Verwarming en warm water d.m.v. Cv-ketel
– Kindvriendelijke omgeving
– Projectnotaris Abma Schreurs
– De volgende clausules worden opgenomen: asbest, nietzelfbewonings, ouderdoms en funderingsclausule.
– Het object zal “as is, where is“ worden verkocht
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars