Te koop in Amsterdam

Loenermark 154

1025 SN, Amsterdam 

€ 335.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer licht 3-kamer appartement met een vrij uitzicht over de gehele stad op loopafstand van de Noord-Zuidlijn!

Ligging:
Het appartementencomplex is goed onderhouden, voorzien van afgesloten toegangen en een lift.
Het appartement bevindt zich in het centrum van Amsterdam Noord. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ en de nieuwe Pathe bioscoop is op loopafstand. In paar minuten loop je naar het Metro Station Noord en ben je in enkele minuten in hartje Amsterdam. Met de auto is de A10 binnen 2 minuten te bereiken. Voor de deur is er genoeg parkeergelegenheid! Toch meer van de natuur genieten? Ook dat is mogelijk! In de nabije omgeving vind je namelijk natuurgebied het Twiske en op loopafstand Baanakkerspark. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Vanuit de centrale hal op de begane grond gaat de lift naar de 13e verdieping:
Achter de woning toegangsdeur ligt een ruime entree, gang met de meterkast, gesloten keuken met een keuken in een hoekopstelling. Vanuit de keuken is een bijkeuken bereikbaar voor veel voorraad en opslag. De woonkamer ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het zonnig balkon dat gelegen is op het zuiden. Vanaf het balkon heb een prachtig uitzicht over de groene omgeving. Het appartement telt 2 slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Het gehele appartement is voorzien van laminaat. Tevens bevindt zich in de verbindingshal de separate toiletruimte.

Op de begane grond is een berging in de onderbouw gelegen en dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. De administratie wordt professioneel gevoerd en de maandelijkse servicekosten bedragen € 221,65 per maand en als voorschot op de stookkosten wordt €140 per maand gerekend.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is afgekocht tot en met 15 januari 2052. De algemene bepaling uit 2000 zijn van toepassing.

Algemeen:
– Woonoppervlakte bedraagt 79 m² (conform NEN2580 rapport)
– Balkon op het zuiden met vrij uitzicht over Amsterdam
– Vraagprijs inclusief parkeerplaats en berging
– Dubbel glas
– 2 ruime slaapkamers
– Bouwjaar 1976
– Vlakbij Metro Noord-Zuidlijn
– Erfpacht afgekocht tot en met 15 januari 2052
– Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
– Berging in de onderbouw
– Servicekosten totaal €340,05 (woning+berging €200,05)
– Voorschot verwarming en warm water €140
– Servicekosten parkeerplaats € 21,65
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars