Te koop in Amsterdam

Korte Water 143

1069 GG, Amsterdam 

€ 499.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim wonen in Amsterdam? Dat kan in deze ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in het populaire en opkomende Amsterdam De Punt.

Ligging:
De woning is gelegen in Amsterdam De Punt op een rustige plek, te midden van groen en aan een doodlopend straatje gelegen, goed onderhouden en zo te betrekken eengezinswoning. De woning heeft een zeer riante “tuin” op het zuiden, welke lekker ruim is en veel privacy biedt. In de omgeving treft u diverse winkels o.a. Winkelcentrum De Dukaat (Tussenmeer en Osdorpplein). Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs zijn op loopafstand gelegen. De woning is zowel met het openbaar vervoer (tram 17 welke u binnen 20 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt) als per auto zeer goed bereikbaar. Diverse uitvalswegen richting o.a. Haarlem, de A9, A5 en de ring A10 vindt u in de nabije omgeving

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in de ruime hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je de woonkamer binnen. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is er een zonnige tuin. De achtertuin is zeer onderhoudsarm aangelegd met volledige bestrating.
Bij de woning hoort een geschakelde stenen berging, welke in de voortuin staat. Hier is veel bergruimte en mogelijkheid tot stalling van fietsen en-/of een motorfiets.

Eerste verdieping:
Op deze etage bevindt zich de overloop met toegang tot de drie slaapkamers aan de voor en achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, douche en een ligbad. In de badkamer is er een mogelijkheid tot het plaatsen van dakkapel via een vergunningaanvraag.

Tweede verdieping:
Op deze etage is er een slaapkamer. De ruimte beschikt ook over een wasruimte waar tevens de CV-installatie bevindt.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is afgekocht tot en met 31 oktober 2031.

Algemeen:
– Woonoppervlakte 122m2 (NEN2580 rapport)
– 4 slaapkamers
– Mogelijkheid tot het realiseren van een dakkapel in de badkamer!
– Bouwjaar 1982
– Zonnige achtertuin op het zuiden ± 44 m2
– Voortuin ± 9 m2
– Voldoende GRATIS parkeergelegenheid
– Kindvriendelijke buurt
– Berging op de begane grond
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars