Te koop in Amsterdam

Josephus Jittastraat 8

1063 NL, Amsterdam 

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Tussenwoning van 97m2 met vier slaapkamers, gelegen op een mooie locatie!

Ligging:
De woning is gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke buurt en heeft een gunstige ligging t.o.v. diverse winkels (Burg. De Vlugtlaan en Plein ’40-’45), met zijn dagelijkse markt en diversiteit. Station Sloterdijk is in de nabijheid en voor het complex vindt u diverse bus- en tramverbindingen richting onder andere het centrum (lijn 21, 80, 69 en 269) en Schiphol (lijn 7 en 14). Het centrum van bevindt zich tevens op 10 minuten fietsen en de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden. Op verschillende manieren zijn het centrum, station Sloterdijk en CS, Haarlem etc. dus binnen handbereik!

Begane grond:
Via de ruime voortuin komt u de woning binnen en vindt u in de hal het toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de lichte woonkamer met tuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en onderhoudsarm aangelegd met volledige bestrating. U kunt hier de gehele dag genieten. Bij de woning hoort een vrijstaande houten berging, welke in de achtertuin staat. Hier is veel bergruimte en mogelijkheid tot stalling van fietsen en-/of een motorfiets. Bij binnenkomst is er een inpandige berging waar tevens de aansluiting voor een extra vriezer is. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Op deze etage bevindt zich de overloop met toegang tot de drie slaapkamers aan de voor en achterzijde van de woning en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wasmachine aansluiting, wastafelmeubel, toilet en een ligbad.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is een dakkapel uitgevoerd aan de achterzijde. Aan de voorzijde zou ook een dakkapel geplaatst kunnen worden om er onder andere een 5de slaapkamer van te creëren. Ook bevindt zich op deze etage de CV aansluiting.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot en met 31 augustus 2054

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 97m2 (NEN2580 rapport)
– Vier slaapkamers
– Kindvriendelijke buurt
– Voor en achtertuin
– Achtertuin op het oosten
– Erfpacht afgekocht t/m 31 augustus 2054
– Loopafstand Plein 40-45
– Voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone of parkeervergunning à € 155,- p/ 2 jaar)
– Dakkapel voorzijde mogelijk (vergunningsaanvraag)
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars