Te huur in Zaandam

Hollandsch Diep 85

1509 XC, Zaandam 

€ 1.795,- p/m

Omschrijving

Maisonnette appartement in Zaandam!

Ligging:
Het Hollandsch Diep ligt in de gewilde Zaandamse wijk ’t Kalf. Gewild vanwege de ligging, waar je ook woont in de wijk, het is maar een paar minuten rijden naar de snelweg. Daarnaast vormt ’t Kalf het grensgebied tussen moderne bebouwing en historische landelijkheid. Aan de ene kant de stad met al haar aantrekkelijkheden, aan de andere kant de rust van de natuur. Sportvelden en -parken omringen de wijk, inclusief een 18-holes golfbaan, en in het hart ligt het overdekte winkelcentrum. Op vijf minuten lopen ligt een ingang naar het Jagersveld. Dit is een uniek recreatiegebied, met de Jagersplas als middelpunt, waar gezwommen, gesurfd, gewandeld, gefietst en gejogd kan worden.

Indeling:
Begane grond: Bij binnenkomst in de hal staat de meterkast. De eerste slaapkamer op de begane grond heeft een schuifwandkast en bevindt zicht aan de voorzijde van het appartement. De wanden en vloeren van de badkamer is voorzien van betonciré en heeft een inloopdouche met stort- en handfunctie, wastafel met ladenmeubel en spiegel, handdoekenradiator en toilet (wandcloset). De inpandige berging heeft een achteruitgang naar een parkeerplaats. Dit is geen “eigen” parkeerplaats maar behoort wel tot de Vereniging van Eigenaren waardoor alle bewoners hier mogen parkeren.

Eerste verdieping: Via de overloop kom je de woonkamer binnen met gevelbreed glasoppervlak en openslaande deur naar buitenterras (17,5 m2) op het zuiden. Hier kun je tot laat in de middag van de zon genieten. Het toilet is met betonciré afgewerkt met wandcloset en fontein. Naast het toilet is er een bergkast waar de CV-installatie hangt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Op de vloeren ligt doorlopend houtlaminaat met V-groef.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 84 m2 plus 7m2 inpandige berging
– Per direct beschikbaar voor min. 24 maanden
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen.
– Beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen (geen studenten)
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand (geen garantstellingen)
– Berging aanwezig
– Dakterras van 17,5m2 op het zuiden
– Dichtbij scholen, winkels, snelweg en recreatiegebied, Stadshart op fietsafstand
– Voldoende parkeergelegenheid
– Woning wordt momenteel verhuurd tot 31 juli 2023
– Oplevering per 1 augustus 2023

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars