Te huur in Amsterdam

Fritz Conijnstraat 15

1063 CB, Amsterdam 

€ 1.800,- p/m

Omschrijving

Gerenoveerd 3 kamer woonhuis met tuin op een top locatie !!!

Ligging:
Deze woning ligt in een groenrijke en kindvriendelijke straat in woonwijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loop/fietsafstand vindt u een diversiteit aan winkels (Plein ’40-’45 en de Burg. De Vlugtlaan) en openbaar vervoermogelijkheden (diverse tram/metro en busverbindingen en station Sloterdijk). De woning is tevens centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (Haarlemmerweg en de A10). Rondom de woning vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indeling:

U komt binnen in de hal met separaat toilet, washok, badkamer en aan de achterzijde van de woning de ruime tuingerichte slaapkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tweede slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Gerenoveerd in 2019
– Beschikbaar per direct voor 24 maanden
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– De waarborgsom bedraagt 1 maand huur
– Woning is beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand
– Voldoende parkeergelegenheid
– Huisdieren niet toegestaan
– Roken niet toegestaan
– Oplevering per 1 juni 2023

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars