Te huur in Zaandam

Eendrachtstraat 55

1502 TK, Zaandam 

€ 1.550,- p/m

Omschrijving

Woonhuis met 2 slaapkamers op loopafstand van het centrum van Zaandam!

Ligging:
De Eendrachtstraat is gelegen aan een rustige weg in de kindvriendelijke Rosmolenbuurt. De woning heeft een zeer centrale ligging op loop- of korte fietsafstand van het bruisende centrum van Zaandam met zijn vele winkels en horeca en ook onder meer het Zaantheater en de megabioscoop. De supermarkt vind je vrijwel om de hoek. Kinderopvang en basisschool bevinden zich eveneens op loopafstand, terwijl voortgezet onderwijs met de fiets in korte tijd bereikbaar is. In de directe omgeving van de woning bevinden zich meerdere restaurantjes. De vele Zaanse sportfaciliteiten zijn per fiets uitstekend bereikbaar en je loopt in een paar minuten naar het Burgemeester In ’t Veldpark.
De bushalte is slechts een paar minuten lopen en het station van Zaandam bereik je per fiets in ongeveer 5 minuten. Van hier ben je per trein in 12 minuten op Amsterdam Centraal en in 18 minuten op Schiphol. Met de auto ben je in een paar minuten op de snelweg A7, die aansluit op de A8 en vervolgens de ring A10.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de lichte woonkamer met een open woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vloeren zijn voorzien van laminaat. De woning heeft een fijne achtertuin met openslaande deuren. Het toilet tref je in de hal bij binnenkomst waar ook de aansluitingen voor het witgoed zijn.

Op de eerste verdieping (met dakkapel) tref je een grote en een kleinere slaapkamer en de badkamer. Deze verdieping heeft zowel aan de voor- als de achterzijde een dakkapel. Op de overloop bevindt zich de cv-ketel.

Tuin:
De woning heeft een beschutte, ruime, betegelde achtertuin met een vijver. Hier is het heerlijk relaxen en loungen in de zomermaanden en door de hoekligging heb je veel privacy. Achterin de tuin staat een houten berging (deze behoeft onderhoud) met elektra en via recht van overpad is er een achterom.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 70 m2
– Twee slaapkamers
– € 1.550,- huurprijs
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– Vlakbij het centrum van Zaandam
– Hoekwoning met achtertuin
– Per direct beschikbaar voor min. 24 maanden
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand (geen garantstellingen)
– Woning is beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen (geen studenten)
– Bushalte op een paar minuten lopen en het station van Zaandam op ongeveer 5 minuten fietsen. Per trein ben je in 12 minuten op Amsterdam Centraal en in 18 minuten op Schiphol.
– Parkeergelegenheid rond het huis
– Oplevering per direct

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars