Te huur in Amsterdam

Dijkwater 247

1025 CW, Amsterdam 

€ 1.875,- p/m

Omschrijving

Een praktisch ingedeeld appartement met een heerlijk balkon gelegen op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! Het appartement bevindt zich op de vierde en tevens bovenste verdieping.

Ligging:
Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is op loopafstand. Ideaal, want deze brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Amsterdam en binnen 15 minuten naar de andere kant van de stad! De nabijheid van de ringweg van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. Parkeergelegenheid voor de deur is er genoeg, hier kan je een vergunning voor aanvragen welke direct beschikbaar is. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ en de bioscoop op loopafstand. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Het appartement heeft een zeer prettige indeling met 1 slaapkamer van goed formaat. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal. Vanuit de hal tref je de badkamer; deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer is lekker licht door de raampartij over de volledige breedte van het appartement. Middels een deur betreed je het riante balkon, welke gelegen is op het zuiden! Het balkon is bijna 6 meter breed, genoeg ruimte! Verder is in dezelfde ruimte als de woonkamer de halfopen keuken gesitueerd.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 66 m2
– € 1.875,- huurprijs
– Beschikbaar per direct voor 24 maanden
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand
– Huurprijs is excl. G-W-E-T.V-Internet en Gemeente Belastingen.
– Beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen
– Noord-Zuidlijn op loopafstand!
– Huisdieren niet toegestaan
– Balkon op het zuiden
– Eigen berging in de onderbouw
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars