Te koop in Amsterdam

Baden Powellweg 263A-14

1069 LH, Amsterdam 

€ 235.000,- k.k.

Omschrijving

Fantastisch turn-key studio appartement aan de parkzijde in Amsterdam Osdorp!

Ligging:
Deze woning ligt in een groenrijke en dynamische buurt. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heb je op loopafstand tramlijn 1 & 17 naar CS en zit je binnen enkele minuten op de A4, A9 en de A10. Op loopafstand tref je winkelcentrum “Dukaat” met een diversiteit aan winkels. Voor en rondom het complex vind je veel groen, gratis parkeergelegenheid en is er voldoende ruimte om de fiets te kunnen parkeren.
Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de “Groene As”. Op steenworp afstand vind je daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar via een eigen entree. Via een brede corridor, ga je naar je eigen woning.

De woning is zeer recent (volledig) verbouwd en zeer luxe en trendy afgewerkt. Aan alles is gedacht. De vloeren zijn voorzien van prachtig pvc visgraat, de keuken is stijlvol zwart met houtnerf, de wanden zijn glad gestuukt en het sanitair strak en eigenzinnig. De keuken is voorzien van diverse Whirlpool inbouwapparatuur, waaronder een combi oven, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, vaatwasser en was-droogcombi machine. Aan alles is gedacht, want het appartement is voorzien van Smart-TV en nieuwe meubels. De badkamer is prachtig en voorzien van “marmerlook” met vloerverwarming. Tot slot is het gelegen aan de zonnige parkzijde. Hier kun je direct wonen!

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. De administratie wordt professioneel gevoerd door VvE beheer Amsterdam en de maandelijkse servicekosten bedragen € 125,56 per maand inclusief voorschot stookkosten van €46,76.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) betaal je als eigenaar een vergoeding. De jaarlijkse canon bedraagt circa € 118,04, deze staat vast tot 15-10-2037. De canon geldt als aftrekpost voor de inkomstenbelasting.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte bedraagt 31 m² (conform NEN2580 rapport)
– Vrij uitzicht op het Zuiden
– Dubbel glas
– Gerenoveerd appartement
– Buitenzonwering
– Vloerverwarming badkamer
– Blokverwarming
– Servicekosten €137,14 per maand inclusief voorschot stookkosten van €46,76
– Lage erfpachtcanon van €118,04 per jaar staat vast tot 15 oktober 2037
– Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopakte
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars