Te huur in Amsterdam

Amerbos 206

1025 ZS, Amsterdam 

€ 1.975,- p/m

Omschrijving

Zeer licht en riant 4-kamerappartement van maar liefst 84 m2, centraal gelegen op de vijfde verdieping met een fantastisch uitzicht over de parkachtige omgeving. De ‘privé’ balustrade vangt de ochtendzon en in de namiddag komt de zon het balkon op schijnen.

Ligging:
Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is zeer nabij. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ is op loopafstand. Met de auto is de A10 is binnen 3 minuten te bereiken. Voor de deur is veel (gratis) parkeergelegenheid! Maar ook de golfvelden en het waterland is om de hoek met fantastische fiets- en wandel- en vaarroutes. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Het appartement heeft een zeer prettige indeling met 3 slaapkamer van goed formaat.
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Deze is niet vrij toegankelijk en heeft cameratoezicht, waardoor het zeer veilig is. Er zijn twee liften. Op de vijfde verdieping is de eigen entree. Een tochtportaal geeft toegang tot een toilet en tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en grenst aan het balkon dat op het oosten ligt. De half-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een ruime hal geeft toegang tot maar liefst drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en wasmachine/droger aansluiting. De woning beschikt over veel kastruimte, zowel in de keuken als in de hal.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 84 m2
– € 1.900,- huurprijs
– Per direct beschikbaar voor min. 24 maanden.
– Huurprijs is excl. G-W-E-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– Inkomenseis €4.500,- bruto gezamenlijk per maand
– Beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen
– Noord-Zuidlijn op loopafstand!
– Eigen berging in de onderbouw
– Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars