Te huur in Amsterdam

Amerbos 198

1025 ZS, Amsterdam 

€ 1.975,- p/m

Omschrijving

Zeer licht en riant 4-kamerappartement van maar liefst 84m2, gelegen op de vierde verdieping waar u vanaf het balkon een fantastisch uitzicht heeft over veel groen!

Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is zeer nabij. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ is op loopafstand. Met de auto is de A10 binnen 3 minuten te bereiken. Voor de deur is veel (gratis) parkeergelegenheid! Maar ook de golfvelden en het waterland is om de hoek met fantastische fiets- en wandel- en vaarroutes. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Het appartement heeft een zeer prettige indeling met 3 slaapkamer van goed formaat.
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Deze is niet vrij toegankelijk en heeft cameratoezicht, waardoor het zeer veilig is. Er zijn twee liften. Op de vierde verdieping is de entree. Een tochtportaal geeft toegang tot een toilet en tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en grenst aan het balkon dat op het oosten ligt. De half-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een ruime hal geeft toegang tot maar liefst drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en wasmachine/droger aansluiting. De woning beschikt over veel kastruimte, zowel in de keuken als in de hal.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 84 m2
– Gemeubileerd
– € 1.975,- huurprijs
– Huurprijs is excl. Gas-Water-Elektra-T.V-Internet en Gemeente Belastingen
– Per direct beschikbaar voor min. 24 maanden
– Beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen (geen studenten)
– Noord-Zuidlijn op loopafstand!
– Eigen berging in de onderbouw
– Inkomenseis €5.500,- bruto gezamenlijk per maand (geen garantstellingen)
– Oplevering 1 december 2023

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars