Makelaars

Wonen in het buitenland

Evim Makelaars is internationaal actief. Wij werken samen met makelaars en ontwikkelaars over de hele wereld.

Uw (droom)huis in het buitenland

In het buitenland wonen

Wilt u in het buitenland wonen? Dan helpen we u graag. Wij hebben een groot internationaal netwerk met intensieve contacten met makelaars en ontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij op hoogwaardige wijze bijstaan bij de aankoop van een woning in het buitenland. Zowel op het gebied van nieuwbouw als bestaande woningen. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk uitstekend helpen bij de financiering van een tweede huis in of de verhuizing naar het buitenland. Bent u op zoek naar een bestaande woning of nieuwbouw en wilt u weten wat Evim Makelaars voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Evim Ontwikkelt Internationaal

Evim Ontwikkelt is internationaal actief. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars over de hele wereld. Onze specialisten zijn altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij zijn continu in beweging en kunnen u daarom uitstekend helpen.

Stel hier uw vraag over
aankopen geldzaken internationale projecten woningaanbod

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.