Makelaars

Uw woning succesvol verkopen samen met een lokale Full Fusion Verkoopmakelaar

Er zijn honderden manieren om uw woning te verkopen. Iedere strategie beïnvloedt uw uiteindelijke verkoopprijs. Kies daarom voor een lokale verkoopmakelaar met veel kennis, ervaring en begrip.

Uw woning verkopen

Een eerste waardebepaling van uw woning

Voordat u overstapt op de daadwerkelijke verkoop, zullen wij eerst een waarde indicatie geven. Hiervoor gaan we alle verkoopstrategieën langs om vervolgens tot een optimale prijsstrategie te komen. Soms wordt de prijs lager dan de marktwaarde aangeboden om zo meer kopers aan te trekken die elkaar gaan overbieden. Het kan ook voorkomen dat we de woning boven marktwaarde aanbieden. Dit kan voorkomen bij een kopersmarkt. Met minder concurrentie zal een koper onder de vraagprijs bieden. En laat dat nou net toevallig de gewenste optimale prijs zijn!

Het belang van een goede verkooppresentatie

Met oog op het beste resultaat laten wij liever niets aan toeval over. Wij maken daarom van iedere woning een uitgebreide verkooppresentatie. Mooie foto’s van haarscherpe kwaliteit. Een virtuele tour, met de beleving van een echte bezichtiging. Overzichtelijke plattegronden en een heldere omschrijving. Dit zorgt ervoor dat de kopers precies weten wat ze kunnen verwachten. Wanneer iemand gaat bezichtigen, dan is de koopintentie voor uw woning groter.

Altijd op de hoogte tijdens de verkoop

De verkoop van uw woning is best heel spannend. En dat begrijpen onze verkoopmakelaars als geen ander. Het gaat om een grote beslissing in uw leven en zo vaak komt de verkoop van uw woning niet voor. Daarom is het extra prettig dat we u met enthousiasme en de juiste betrokkenheid voortdurend op de hoogte houden. In het proces krijgt u interesse van potentiële kopers, is het belangrijk dat uw huis goed is opgeruimd voor de bezichtigingen die volgen. Klopt alles? Dan zullen de biedingen niet lang uitblijven! Naast dat wij u zo veel mogelijk persoonlijk op de hoogte proberen te houden, krijgt u ook toegang tot uw eigen klantendossier. Dit dossier is 24/7 beschikbaar.

Smart marketing voor uw woning

Afhankelijk van de verkoopstrategie zetten wij verschillende smart marketing kanalen in. Hiervoor kijken onze verkoopmakelaars verder dan alleen Funda. Bij meer interesse en bekendheid verhogen we de kans op hogere biedingen voor uw woning. Wij plaatsen uw woning op meerdere woningwebsites en delen uw woning via een breed sociaal netwerk. Maar ook offline zitten wij niet stil. Wij spreken dagelijks vele woningzoekenden en attenderen hen ook op de verkoop van uw woning!

Uitgebreid onderzoek om het maximale uit de verkoop te halen

Om er zeker van te zijn dat uw huis onder de aandacht komt van de juiste doelgroep, doen wij uitgebreid onderzoek naar wat uw huis uniek maakt. De ligging, de ruimte, de afwerking of minder specifieke kenmerken. Wij benadrukken dat wat uw huis uniek maakt en spreken vervolgens doelgroepen aan die precies deze wensen op hun verlanglijst hebben staan.

Uw woning renoveren voor verkoop

Om nog meer waarde uit een woning te halen, bieden wij ook kleine en grote renovatiemogelijkheden voor de verkoop aan. De gemaakte kosten hoeft u niet vooraf zelf te financieren. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Kennismaken met een Evim Verkoopmakelaar

Heeft u verkoopplannen? Dan maken we graag gratis en vrijblijvend kennis met u. Na een goede voorbereiding komen wij graag bij u langs om u te informeren omtrent de waarde en verkoop van uw woning. Wij leggen u graag uit hoe wij verwachten uw woning succesvol te kunnen verkopen. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen en planning. Zodra het voor beiden goed voelt, dan gaan we er samen een succes van maken.

Uw woning is verkocht!

Het is gelukt! Uw woning is verkocht. Althans, mondeling. Nadat wij, namens u, overeenstemming hebben bereikt met een koper (over de prijs en overige voorwaarden), dienen er nog een aantal zaken geregeld te worden. Hier ontzorgen wij u uiteraard zo veel mogelijk bij.

– Wij bereiden de ondertekening van de koopakte voor en zijn hierbij aanwezig
– Wij sluiten alles kort met de notaris
– Wij brengen de koper (en u indien gewenst) in contact met een hypotheekadviseur
– Wij bereiden de overdracht (levering van de woning voor)
– Wij inspecteren de woning op de datum van overdracht
– Wij gaan met u mee naar de notaris voor de daadwerkelijke levering

werkgebieden

Onze verkoopmakelaars helpen verkopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Stel hier je vraag over
waardebepaling verkopen verkoopkosten verkoopstrategie

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Full Fusion Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.