Uw woning succesvol verkopen samen met een lokale Full Fusion Verkoopmakelaar

Er zijn honderden manieren om uw woning te verkopen. Iedere strategie beïnvloedt uw uiteindelijke verkoopprijs. Kies daarom voor een lokale verkoopmakelaar met veel kennis, ervaring en begrip.

Maak een afspraak met een lokale Full Fusion Verkoopmakelaar

Onze verkoopmakelaars zijn altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij kennen de lokale markt goed en hebben een groot netwerk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan.

Bij Evim Makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel.

Uw woning verkopen

Een eerste waardebepaling van uw woning

Voordat u overstapt op de daadwerkelijke verkoop, zullen wij eerst een waarde indicatie geven. Hiervoor gaan we alle verkoopstrategieën langs om vervolgens tot een optimale prijsstrategie te komen. Soms wordt de prijs lager dan de marktwaarde aangeboden om zo meer kopers aan te trekken die elkaar gaan overbieden. Het kan ook voorkomen dat we de woning boven marktwaarde aanbieden. Dit kan voorkomen bij een kopersmarkt. Met minder concurrentie zal een koper onder de vraagprijs bieden. En laat dat nou net toevallig de gewenste optimale prijs zijn!

Het belang van een goede verkooppresentatie

Met oog op het beste resultaat laten wij liever niets aan toeval over. Wij maken daarom van iedere woning een uitgebreide verkooppresentatie. Mooie foto’s van haarscherpe kwaliteit. Een virtuele tour, met de beleving van een echte bezichtiging. Overzichtelijke plattegronden en een heldere omschrijving. Dit zorgt ervoor dat de kopers precies weten wat ze kunnen verwachten. Wanneer iemand gaat bezichtigen, dan is de koopintentie voor uw woning groter.

Altijd op de hoogte tijdens de verkoop

De verkoop van uw woning is best heel spannend. En dat begrijpen onze verkoopmakelaars als geen ander. Het gaat om een grote beslissing in uw leven en zo vaak komt de verkoop van uw woning niet voor. Daarom is het extra prettig dat we u met enthousiasme en de juiste betrokkenheid voortdurend op de hoogte houden. In het proces krijgt u interesse van potentiële kopers, is het belangrijk dat uw huis goed is opgeruimd voor de bezichtigingen die volgen. Klopt alles? Dan zullen de biedingen niet lang uitblijven! Naast dat wij u zo veel mogelijk persoonlijk op de hoogte proberen te houden, krijgt u ook toegang tot uw eigen klantendossier. Dit dossier is 24/7 beschikbaar.

Smart marketing voor uw woning

Afhankelijk van de verkoopstrategie zetten wij verschillende smart marketing kanalen in. Hiervoor kijken onze verkoopmakelaars verder dan alleen Funda. Bij meer interesse en bekendheid verhogen we de kans op hogere biedingen voor uw woning. Wij plaatsen uw woning op meerdere woningwebsites en delen uw woning via een breed sociaal netwerk. Maar ook offline zitten wij niet stil. Wij spreken dagelijks vele woningzoekenden en attenderen hen ook op de verkoop van uw woning!

Uitgebreid onderzoek om het maximale uit de verkoop te halen

Om er zeker van te zijn dat uw huis onder de aandacht komt van de juiste doelgroep, doen wij uitgebreid onderzoek naar wat uw huis uniek maakt. De ligging, de ruimte, de afwerking of minder specifieke kenmerken. Wij benadrukken dat wat uw huis uniek maakt en spreken vervolgens doelgroepen aan die precies deze wensen op hun verlanglijst hebben staan.

Uw woning renoveren voor verkoop

Om nog meer waarde uit een woning te halen, bieden wij ook kleine en grote renovatiemogelijkheden voor de verkoop aan. De gemaakte kosten hoeft u niet vooraf zelf te financieren. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Kennismaken met een Evim Verkoopmakelaar

Heeft u verkoopplannen? Dan maken we graag gratis en vrijblijvend kennis met u. Na een goede voorbereiding komen wij graag bij u langs om u te informeren omtrent de waarde en verkoop van uw woning. Wij leggen u graag uit hoe wij verwachten uw woning succesvol te kunnen verkopen. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen en planning. Zodra het voor beiden goed voelt, dan gaan we er samen een succes van maken.

Uw woning is verkocht!

Het is gelukt! Uw woning is verkocht. Althans, mondeling. Nadat wij, namens u, overeenstemming hebben bereikt met een koper (over de prijs en overige voorwaarden), dienen er nog een aantal zaken geregeld te worden. Hier ontzorgen wij u uiteraard zo veel mogelijk bij.

– Wij bereiden de ondertekening van de koopakte voor en zijn hierbij aanwezig
– Wij sluiten alles kort met de notaris
– Wij brengen de koper (en u indien gewenst) in contact met een hypotheekadviseur
– Wij bereiden de overdracht (levering van de woning voor)
– Wij inspecteren de woning op de datum van overdracht
– Wij gaan met u mee naar de notaris voor de daadwerkelijke levering

Ervaring is key!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden
Vorig
Volgende

Kennismaken met ons Full Fusion Makelaarskantoor

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Waar ontvangt u graag meer informatie over?

Onze verkoopmakelaars helpen verkopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.