Makelaars

Een woning (ver)huren samen met een échte Full Fusion Verhuurmakelaar

Kies voor Evim Verhuurmakelaars als u een goed rendement op de verhuur van uw woning ambieert. Als uw betrokken verhuurmakelaar helpen wij ook graag bij het zoeken naar een nieuwe huurwoning.

Met succes uw woning (ver)huren

De beste huurprijzen

Een Evim verhuurmakelaar doet zijn best om de beste prijzen voor u te realiseren. Dat betekent een maximaal rendement op de verhuur van uw woning óf juist de beste voorwaarden bij huur. Wij zoeken met u mee, kennen alle ins en outs en zijn op de hoogte van regelgeving en wetten.

Uw woning verhuren

Bent u van plan om uw (extra) woning te verhuren? Heeft u bijvoorbeeld een tweede woning en wilt u een extra bron van inkomsten? Dan doet uw Evim Makelaar zijn best om de beste rendementen voor u te realiseren. Wij vinden de juiste huurder en zorgen dat het papierwerk goed in orde is. Een fout kan namelijk grote gevolgen op uw rendement en leven hebben. De verhuurmakelaars bij Evim kennen daarom alle ins en outs en zijn continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor bent u ook gegarandeerd van goed, duidelijk en eerlijk advies.

Wij zoeken mee naar uw nieuwe huurwoning

Zodra u een nieuwe huurwoning zoekt, zoeken onze verhuurmakelaars met u mee. Heeft u een specifieke woning op het oog? Dan geven wij antwoord op allerlei vragen die een belangrijke rol spelen, zoals:
  • Klopt de maandelijkse huurprijs met de huidige waarde?
  • Past de locatie en omgeving bij uw wensen?
  • Welke ontwikkelingen spelen er in het gebied?

Stel hier je vraag over
verhuur waarde verhuur contract

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Full Fusion Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.