Makelaars

Verhuur uw huis met vertrouwen

Bij Evim Makelaars begrijpen we dat de verhuur van uw huis een belangrijke beslissing is. Onze toegewijde verhuurmakelaars staan aan uw zijde om dit proces soepel en succesvol te laten verlopen. Vertrouw op onze expertise en persoonlijke benadering voor een vlotte en prettige verhuurervaring. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bewezen verhuurstrategieën

Overweegt u uw huis te verhuren? Ervaar een soepele verhuur met onze professionele verhuurmakelaars. Wij hebben per doelgroep, type woning en type woningmarkt doelgerichte verhuurstrategieën. Dus ook voor uw woning!

Onze verhuurmakelaars verhuren huizen in o.a. Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Diemen.

Voordelen van Evim verhuurmakelaars

  1. Groot netwerk
  2. Korte lijnen
  3. Transparant
  4. Doelgericht
  5. Vriendelijk
  6. Betrouwbaar
  7. Behulpzaam
  8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor een verhuurmakelaar die uw wensen begrijpt en uw huis met succes op de woningmarkt brengt.

24/7 inzicht

Ontdek het gemak van een klantendossier dat 24/7 toegankelijk is.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de verhuur van een huis.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze makelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, assisteren bij het vinden van de perfecte woning of het veilig verhuren van uw huis, en zorgen voor een stressvrije ervaring met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Als professionele verhuurmakelaar gebruiken we geavanceerde marketingstrategieën, zoals online platformen, sociale media en ons uitgebreide netwerk, om uw woning onder de aandacht te brengen. Daarnaast screenen we potentiële huurders zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw criteria.

De kosten variëren, maar als verhuurmakelaar streven we naar transparantie. Onze tarieven omvatten vaak diensten zoals het opstellen van huurcontracten, bezichtigingen, en het screenen van huurders. Dit waarborgt een soepel verhuurproces zonder verborgen kosten.

Onze verhuurmakelaars voeren marktonderzoek uit om de juiste huurprijs voor uw woning te bepalen. We analyseren vergelijkbare woningen in de omgeving, de staat van uw woning, en de vraag in de markt om een optimale prijsstrategie te creëren.

Als verhuurmakelaar zijn we op de hoogte van de recente wet- en regelgeving omtrent verhuur. We adviseren u over uw juridische verplichtingen, zoals het opstellen van waterdichte huurcontracten, het uitvoeren van inspecties en het naleven van de huurbeschermingswetgeving.

Zeker!

Wij begeleiden het volledige verhuurproces, inclusief de overdracht aan de nieuwe huurder. Dit omvat het opstellen van het huurcontract, het uitvoeren van de inspectie bij in- en uitcheck, en het coördineren van de sleuteloverdracht. Hierdoor verloopt de overdracht soepel en zonder problemen.

Onze verhuurmakelaars fungeren als tussenpersoon en helpen bij het oplossen van geschillen tussen u en de huurder. We streven naar een snelle en eerlijke oplossing, en indien nodig verwijzen we u door naar juridisch advies.

Het inschakelen van een verhuurmakelaar biedt vele voordelen, waaronder tijdsbesparing, juridisch advies, en een groter netwerk van potentiële huurders. Wij nemen de stress uit het verhuurproces, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken, terwijl wij zorgen voor een succesvolle verhuur van uw woning.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.