Makelaars

Officieel erkend taxatierapport via een échte Full Fusion Taxateur

Bij een taxatie zal een full fusion taxateur de waarde van uw woning inschatten. Dit gebeurt dan in de vorm van een taxatierapport. Dit rapport is belangrijk wanneer u een woning wilt kopen, verkopen of verzekeren. Het officieel opgestelde rapport wordt door alle grote banken en geldverstrekkers geaccepteerd.

Een erkend taxatierapport. Wat is uw taxatiewaarde?

Wat doet een taxatierapport?

In een taxatierapport staat de waarde van de woning. Deze taxatiewaarde van de woning is nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Als de full fusion taxateur een woning taxeert, geeft diegene een zo exact mogelijke indicatie van de waarde van de woning en brengt hier een rapport over uit. Hiermee willen geldverstrekkers voorkomen dat hun eigen risico te groot wordt.

Onafhankelijke taxateur

De taxatie dient te worden uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur, die zelf niet betrokken is bij de koop of verkoop van de woning. Dit voorkomt gemixte belangen.

Taxatierapport voor nieuwbouw

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is een taxatierapport meestal niet verplicht om een hypotheek te krijgen. Pas boven een bepaalde koopsom eisen sommige geldverstrekkers wel een officieel taxatierapport. Deze grens verschilt per geldverstrekker.

Een taxatie krijgen

Om een taxatie van uw huis of appartement te verkrijgen, heeft u een full fusion taxateur van Evim Makelaars nodig. Door contact op te nemen kunnen we een afspraak met u inplannen.

Werkgebieden

Onze taxateurs helpen kopers en verkopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Stel hier je vraag over
taxatiewaarde taxatierapport

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Full Fusion Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.