Makelaars

Renovaties & Transformaties

Wij maken uw stenen graag meer waard dankzij renovaties en zelfs gehele transformaties. Van idee tot realisatie, uw project is bij ons in vakkundige en vertrouwde handen.

Renovaties & Transformaties

Van woning naar droomwoning

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de conditie van uw woning. Een betere conditie geeft niet alleen meer woongeluk, maar ook een betere marktwaarde. Met oog voor detail, duidelijke afspraken en persoonlijke betrokkenheid maken wij al jaren mensen blij door hun woning tot een droomwoning te bouwen. 

Bedrijfscomplex transformeren tot wooncomplex

Wij transformeren kleine en grote gebouwen tot nieuwe woningen. Hierbij halen we het uiterste uit iedere vierkante meter en werken we regelmatig samen met een erkend architectenbureau van grote internationale projecten. Heeft u een bedrijfscomplex of leegstaand pand en wilt u dit laten transformeren tot een rendabel woonproject? Dan gaan we graag voor u aan het werk.

Huis opknappen voor een hogere verkoopprijs

Het opknappen van uw woning voordat u deze verkoopt, zorgt voor betere foto’s en daardoor ook meer bezichtigingen. Enkele kleine aanpassingen kunnen al zorgen voor een grote waardevermeerdering. Het is ook mogelijk om grote renovaties voor de verkoop uit te laten voeren.

Uitgelichte Cases

Transformatie: Project Paxhill

Volledige transformatie van een bedrijfspand  in Osdorp (Amsterdam West) naar 37 nieuwe en betaalbare studio’s met veel groen in de directe omgeving.

Renovatie: Haarlemmerweg, Amsterdam

Volledige renovatie van een bestaande woning naar een ruim en licht appartement vlakbij bij het Westerpark.

Renovatie: Rijnstraat, Amsterdam

Volledige renovatie van het appartement op de vierde verdieping naar een warm en modern appartement in de gezellige Rivierenbuurt.

Renovatie: Jisperveldstraat, Amsterdam

Volledige renovatie van een ruim appartement met drie slaapkamers in een groene omgeving in Amsterdam Noord.

Renovatie: Voornestraat, Amsterdam

Volledige renovatie van een kleine eengezinswoning naar een modern en gezellig huis in Amsterdam Noord vlakbij het park.

Opbouw: Hilverbeekstraat, Amsterdam

Volledige renovatie en uitbreiding met een opbouw van een bestaande woning naar een groot en modern familiehuis in groene buurt in Amsterdam Noord.
Transformatie: Baden Powellweg, Amsterdam

Volledige renovatie van een bestaande woning naar een ruim en licht appartement vlakbij bij het Westerpark.

Renovatie: Haarlemmerweg, Amsterdam

Volledige renovatie van een bestaande woning naar een ruim en licht appartement vlakbij bij het Westerpark.

Stel hier uw vraag over
ontwikkeling transformatie

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.