Makelaars

Uw huis laten renoveren voor een hogere verkoopwaarde

Het opknappen van uw woning zorgt voor betere foto’s en meer bezichtigingen. Daarnaast kunnen kleine eenvoudige aanpassingen al zorgen voor een grote waardevermeerdering.

Huis opknappen. Wat levert dat op?

Huis opknappen voor een hogere verkoopprijs

Wanneer u de knoop heeft doorgehakt om uw woning te verkopen, dan wilt u hier waarschijnlijk niet veel geld of tijd insteken. En dat begrijpen wij. Wij hebben daarom een samenwerking met een lokaal renovatiebedrijf zonder dat u extra kosten vòòr de verkoop heeft. Het opknappen van uw woning zorgt voor betere foto’s en daardoor ook meer bezichtigingen. Enkele kleine aanpassingen kunnen al zorgen voor een grote waardevermeerdering. U kunt ervoor kiezen om zelf uw woning op te knappen of dit door een ervaren partij te laten doen.

Waardevermeerdering dankzij verbouwing en renovatie

Door u te verplaatsen in de nieuwe bewoner, kan u makkelijker inbeelden of een verbouwing of renovatie het waard zal zijn. Zo kan u beter overwegen of en welke klussen opgepakt kunnen worden. Vindt u dit lastig inschatten? Neem dan gerust contact op om advies te vragen.

Kleine of grote klussen

U kunt kleine of grote klussen oppakken. Hieronder staan enkele voorbeelden waar Evim Renoveert mee kan helpen:

  • Vergroten woonoppervlak – Een groter woonoppervlak verhoogt de waarde van uw woning. Kopers kijken namelijk altijd naar het woonoppervlak.
  • Renoveren van de sanitaire voorzieningen en keuken – Kopers zijn bereid om meer te betalen voor een instapklare woning.
  • Reparaties – Kleine reparaties kunnen al snel het verschil maken en kosten vaak niet veel.
  • Energiebesparende klussen – Duurzaamheid en een goed energielabel worden steeds belangrijker. Zeker met de stijgende prijzen.
  • Afgewerkte tuin – De tuin is vaak het eerste dat bezichtigers zien. En een goede eerste indruk is altijd in uw voordeel!

Zelf opknappen

U kunt ook uw eigen woning opknappen. Hierbij kan u denken aan (kleine) reparaties en de binnenkant in neutrale kleuren verven. Niet iedereen houdt namelijk van felle kleuren. Door in te spelen op de kleuren die de meesten wel prima vinden, zijn er meer kopers geïnteresseerd. Daarnaast kan u uw buitenschilderwerk en tuin opknappen.

Stel hier uw vraag over
verkopen opknappen reparaties transformatie

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.