Uw huis Full Fusion laten renoveren voor een hogere verkoopwaarde

Het opknappen van uw woning zorgt voor betere foto’s en meer bezichtigingen. Daarnaast kunnen kleine eenvoudige aanpassingen al zorgen voor een grote waardevermeerdering.

Maak een afspraak met Evim Renoveert

Ons team is altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij weten hoe we de waarde van uw woning snel kunnen verhogen zonder dat u kosten vooraf heeft. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan.

Bij Evim Makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel.

Huis opknappen. Wat levert dat op?

Huis opknappen voor een hogere verkoopprijs

Wanneer u de knoop heeft doorgehakt om uw woning te verkopen, dan wilt u hier waarschijnlijk niet veel geld of tijd insteken. En dat begrijpen wij. Wij hebben daarom een samenwerking met een lokaal renovatiebedrijf zonder dat u extra kosten vòòr de verkoop heeft. Het opknappen van uw woning zorgt voor betere foto’s en daardoor ook meer bezichtigingen. Enkele kleine aanpassingen kunnen al zorgen voor een grote waardevermeerdering. U kunt ervoor kiezen om zelf uw woning op te knappen of dit door een ervaren partij te laten doen.

Waardevermeerdering dankzij verbouwing en renovatie

Door u te verplaatsen in de nieuwe bewoner, kan u makkelijker inbeelden of een verbouwing of renovatie het waard zal zijn. Zo kan u beter overwegen of en welke klussen opgepakt kunnen worden. Vindt u dit lastig inschatten? Neem dan gerust contact op om advies te vragen.

Kleine of grote klussen

U kunt kleine of grote klussen oppakken. Hieronder staan enkele voorbeelden waar Evim Renoveert mee kan helpen:

  • Vergroten woonoppervlak – Een groter woonoppervlak verhoogt de waarde van uw woning. Kopers kijken namelijk altijd naar het woonoppervlak.
  • Renoveren van de sanitaire voorzieningen en keuken – Kopers zijn bereid om meer te betalen voor een instapklare woning.
  • Reparaties – Kleine reparaties kunnen al snel het verschil maken en kosten vaak niet veel.
  • Energiebesparende klussen – Duurzaamheid en een goed energielabel worden steeds belangrijker. Zeker met de stijgende prijzen.
  • Afgewerkte tuin – De tuin is vaak het eerste dat bezichtigers zien. En een goede eerste indruk is altijd in uw voordeel!

Zelf opknappen

U kunt ook uw eigen woning opknappen. Hierbij kan u denken aan (kleine) reparaties en de binnenkant in neutrale kleuren verven. Niet iedereen houdt namelijk van felle kleuren. Door in te spelen op de kleuren die de meesten wel prima vinden, zijn er meer kopers geïnteresseerd. Daarnaast kan u uw buitenschilderwerk en tuin opknappen.

Ervaring is key!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden
Vorig
Volgende

Kennismaken met ons Full Fusion Makelaarskantoor

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Waar ontvangt u graag meer informatie over?

Wij helpen verkopers met het opknappen van hun woning in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.