Makelaars

Deskundige Full Fusion Projectmakelaars

Onze Evim specialisten verzorgen en begeleiden kleine en grote ontwikkelprojecten. Ook bieden wij begeleiding aan de kopers van een nieuwbouwwoning.

Goed verzorgd project

Verkoopprojecten uit handen

Wij helpen ondernemingen, pensioenfondsen en institutionele beleggers bij de verkoop van hun complexen. Wij bieden complete begeleiding en ontzorging aan de kant van de eigenaar. Daarnaast helpen wij de kopers van de woningen. 

Projectrenovaties

Samen met Evim Renoveert ontwikkelen, renoveren en transformeren wij onroerend goed. Dit kan gaan om het transformeren van een bedrijfscomplex naar woningen. Daarnaast verzorgen we kleine en grote ontwikkeltrajecten waar alles vanaf de grond moet worden gebouwd. Er lopen op dit moment een aantal projecten en we hebben onlangs een bedrijfspand (Baden Powellweg) getransformeerd naar studio’s.

Lange wachtrij?

Een ontwikkelproject is niet in 1 dag opgezet. Daarom kan er een lange wachtrij zijn. Daarnaast moeten we rekening houden met de doorlooptijd voor het verkrijgen van vergunningen van de gemeente. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Stel hier je vraag over
projecten projectontwikkeling ontwikkeling Nederland ontwikkeling buitenland

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Full Fusion Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.