Makelaars

Een projectmakelaar waarop u kan bouwen

Als ervaren expert in (internationale) vastgoedontwikkeling begrijpen onze projectmakelaars als geen ander de complexiteit en uitdagingen die komen kijken bij het realiseren van succesvolle projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, herontwikkeling of transformatie, onze toegewijde projectmakelaars staan klaar om hun uitgebreide kennis en ervaringen met u te delen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bewezen (internationale) track-record

Bij Evim Makelaars bouwen we voort op een indrukwekkend en bewezen (internationaal) trackrecord in de vastgoedontwikkeling. Onze projectmakelaars hebben met succes uiteenlopende projecten begeleid, variërend van grootschalige nieuwbouw tot complexe herontwikkelingen. Deze veelzijdige ervaring stelt ons in staat om niet alleen nationale, maar ook internationale opdrachtgevers te bedienen. Zo zijn we actief in o.a. Nederland, Cyprus en Turkije.

Voordelen van Evim Projectmakelaars

  1. Groot netwerk
  2. Korte lijnen
  3. Transparant
  4. Doelgericht
  5. Vriendelijk
  6. Betrouwbaar
  7. Behulpzaam
  8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor een projectmakelaar met veel ervaring en kennis om van ieder project een succes te maken.

Groot netwerk

Wij hebben een groot netwerk en hebben veel betrokken partners bij onze Evim Groep.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de verkoop van een huis.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze projectmakelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, en helpen waar mogelijk met met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een projectmakelaar is een professional in de vastgoedsector die gespecialiseerd is in het begeleiden en coördineren van vastgoedprojecten. De rol van een projectmakelaar omvat verschillende taken en verantwoordelijkheden:

Projectadvies: De projectmakelaar geeft advies aan opdrachtgevers over vastgoedontwikkelingen en -investeringen. Dit omvat het beoordelen van de haalbaarheid van een project, het identificeren van kansen en risico’s, en het formuleren van strategieën om het project succesvol te maken.

Marktonderzoek: Het uitvoeren van gedegen marktonderzoek om trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt te begrijpen. Dit helpt bij het bepalen van de juiste positionering van het project en het inspelen op de behoeften van de doelgroep.

Acquisitie van vastgoed: De projectmakelaar is betrokken bij het zoeken en verwerven van geschikte vastgoedobjecten voor ontwikkeling. Dit omvat onderhandelingen met eigenaren, het beoordelen van juridische en technische aspecten, en het uitvoeren van due diligence-processen.

Projectmanagement: Het coördineren van het gehele ontwikkelingsproces, inclusief samenwerking met architecten, aannemers, juridische adviseurs en andere belanghebbenden. De projectmakelaar zorgt ervoor dat het project volgens planning en binnen het budget verloopt.

Marketing en verkoop: Verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van marketingstrategieën om het project op de markt te brengen. Dit omvat het aantrekken van potentiële kopers of huurders, het organiseren van bezichtigingen en het onderhandelen over transacties.

Juridische aspecten: Het behandelen van juridische zaken met betrekking tot het vastgoedproject, zoals het opstellen van contracten, het regelen van vergunningen en het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving.

Financieel beheer: Beheer van het financiële aspect van het project, waaronder budgetbewaking, kostenramingen en financiële rapportage aan de opdrachtgever.

Netwerkopbouw: Het onderhouden van een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector, inclusief contacten met potentiële investeerders, ontwikkelaars, en andere professionals die betrokken zijn bij vastgoedprojecten.

Al met al vervult een projectmakelaar een cruciale rol in het succesvol ontwikkelen, beheren en vermarkten van vastgoedprojecten, waarbij verschillende vaardigheden zoals marktkennis, onderhandelingsvaardigheden en projectmanagementvaardigheden essentieel zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.