Makelaars

Struisgrasstraat

Met onze expertise hebben we het gehele proces van deze transformatie begeleid. Dit omvatte het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning, het wijzigen van de erfpacht en het juridische traject bij de notaris, o.a. de splitsingsakte.

Oppervlakte:

-

Status:

Verhuurd

Meer informatie

Evim heeft zich ingezet voor de succesvolle transformatie van dit kantoorpand naar 8 moderne en comfortabele appartementen.

Er zijn zonnepanelen geïnstalleerd om te voorzien in duurzame energie, en er zijn warmtepompen geplaatst voor efficiënte verwarming en koeling. We zijn verheugd te kunnen melden dat de appartementen inmiddels succesvol zijn verhuurd. We zijn trots op de tevreden huurders die hun nieuwe thuis hebben gevonden in deze prachtige transformatie. Bij Evim streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve woningen te creëren, maar ook om ervoor te zorgen dat onze huurders zich gelukkig en comfortabel voelen en de opdrachtgever totaal ontzorgd wordt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze andere projecten of als u meer wilt weten over de diensten die Evim biedt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.