Makelaars

Paxhill – Baden Powellweg

Als specialist in bouwprojectbegeleiding hebben we in 2020 het gehele proces van begin tot eind begeleid voor onze opdrachtgever. Onze betrokkenheid omvatte niet alleen de aankoop van het pand, maar ook het verkrijgen van alle benodigde vergunningen en het wijzigen van de splitsingsakte na goedkeuring van de Vereniging van Eigenaren (VVE).

Oppervlakte:

-

Status:

Succesvol afgesloten

Meer informatie

Welkom bij Evim, uw betrouwbare partner in bouwprojectbegeleiding. We zijn verheugd u te informeren over onze succesvolle transformatie van dit kantoorpand naar 37 moderne studio-appartementen.

Als specialist in bouwprojectbegeleiding hebben we in 2020 het gehele proces van begin tot eind begeleid voor onze opdrachtgever. Onze betrokkenheid omvatte niet alleen de aankoop van het pand, maar ook het verkrijgen van alle benodigde vergunningen en het wijzigen van de splitsingsakte na goedkeuring van de Vereniging van Eigenaren (VVE). We hebben nauw samengewerkt met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan alle vereisten en normen.

De verbouwing van het pand was een belangrijk onderdeel van het project, waarbij we streefden naar een eigentijdse en functionele indeling van de studio-appartementen. Ons ervaren team van professionals en partners waar wij nauw mee samenwerken, heeft met zorg en aandacht gewerkt aan het realiseren van comfortabele en aantrekkelijke wooneenheden.

Het resultaat is een verzameling van 37 moderne studio-appartementen die klaar zijn voor bewoning. We zijn verheugd te kunnen melden dat het project met succes is afgerond en de verkoop van de appartementen heeft plaatsgevonden.

Bij Evim hebben we een bewezen staat van dienst en ruime ervaring in het begeleiden van diverse ontwikkelingsprojecten. Ons toegewijde team van professionals heeft de nodige kennis en expertise om bouwprojecten tot een succesvol einde te brengen. We streven ernaar om met elke stap van het proces uitmuntendheid en kwaliteit te leveren.

Als u meer wilt weten over onze diensten of andere projecten waar we aan hebben gewerkt, staan we klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende bouwproject.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.