Makelaars

Hotel Hof van Holland Edam

Met trots presenteren wij het project Hotel Hof van Holland, een charmant ‘3-sterren superieur’ hotel gelegen in het pittoreske Edam, een van de drukst bezochte steden van Nederland. Onder de begeleiding van Evim is dit pand in 2018 dit pand en na een succesvolle bestemmingsplanwijziging naar een hotel, volledig gestript en gerenoveerd.

Oppervlakte:

-

Status:

Succesvol afgesloten

Meer informatie

Het oorspronkelijke Hotel Hof van Holland dateert uit 1870, maar na een tragische brand in 1970 werd het pand opnieuw opgebouwd en omgevormd tot een restaurant met een dienstwoning. In 2020 hebben wij met veel zorg en toewijding het pand van binnen en buiten gerenoveerd, waarbij wij de oorspronkelijke functie van het hotel in ere hebben hersteld. Het hotel beschikt nu over 12 luxe en moderne kamers, een restaurant met 35 zitplaatsen, een terras met 70 zitplaatsen en zelfs een ligplaats voor een boot.

Voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen is Edam een geweldige bestemming om Nederland te verkennen. Met de beroemde kaasmarkt, historische scheepswerven en rijke visserijgeschiedenis behoorde Edam ooit tot de belangrijkste handelssteden van Nederland. Het historische centrum met zijn 266 monumenten en een van de oudste musea van het land ademt nog steeds de sfeer van vervlogen tijden. Dankzij de gunstige ligging tussen De Beemster, Amsterdam en Volendam is Edam ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor een langer verblijf of vakantie.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.