Makelaars

Een betrokken makelaar waarop u kan vertrouwen

De aan- of verkoop van een woning is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Het balanceren tussen emoties en zakelijke overwegingen maakt het niet eenvoudiger. Het team van Evim begrijpt dit als geen ander en staat klaar om u probleemloos door het proces te begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we diverse strategieën ontwikkeld die verschillende soorten vastgoedtransacties succesvol maken. We houden rekening met diverse doelgroepen, verschillende woontypes en veranderende marktomstandigheden. Of het nu gaat om woningen of vastgoedprojecten, Evim heeft de ambitie om van uw wensen een succes te maken.

Uit en thuis met Evim

Wij weten als geen ander dat een huis kopen of verkopen vaak een hele emotionele gebeurtenis is. Meestal hangt het ook samen met de start van een nieuwe fase in het leven. Niet gek dat veel mensen daar wat onzeker van worden. En dan komt er ook nog eens enorm veel geregel bij kijken. Daarbij loop je tegen dingen aan waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt. Wat zou het dan mooi zijn als je dat gedoe allemaal uit handen kunt geven? En dat kan dus, want Evim Makelaars is er helemaal op ingericht om je volledig te ontzorgen. Uiteraard kun je bij ons terecht voor de aankoop van een woning. En als je je huidige woning wilt verkopen dan regelen we dat ook probleemloos voor je. Maar onze service gaat veel verder. Zo kunnen wij de financiering en alles wat daarmee samenhangt voor je verzorgen. En wil je dat je nieuwe woning aangepast wordt, dan regelen wij probleemloos de verbouwing voor je. Zelfs voor je verhuizing ben je bij ons aan het goede adres. Kortom, Evim Makelaars haalt je alle zorgen uit handen. In makelaarsland is dat een compleet nieuwe aanpak.

Stel hier uw vraag over
verkopen aankopen geldzaken projecten bedrijfspanden

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Uitgelichte teamleden

Tunahan Sen

Makelaar

Lorem Ipsum

Tunahan Sen

Makelaar

Lorem Ipsum

Tunahan Sen

Makelaar

Lorem Ipsum

Tunahan Sen

Makelaar

Lorem Ipsum

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.