Makelaars

Full fusion projectontwikkeling in Nederland

Evim Ontwikkelt in Nederland. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars door het hele land.

Ontwikkelprojecten in Nederland

In een nieuwbouwwoning wonen

Wilt u in een nieuwbouwwoning wonen? Dan helpen we u graag. Wij hebben een groot netwerk met intensieve contacten met makelaars en ontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij op hoogwaardige wijze bijstaan bij de aankoop van een woning in Nederland. Daarnaast ontwikkelt Evim ook zelf projecten. Neem gerust contact op als u wilt weten wat wij voor u en uw zoektocht kunnen betekenen.

Aan een project deelnemen

Wij werken graag samen met verschillende partijen in Nederland. Bent u een investeerder, architect of ontwikkelaar? Dan horen we graag meer van u. Wellicht kan dit in de toekomst leiden tot een nieuwe succesvolle samenwerking.

Evim Ontwikkelt in Nederland

Evim Ontwikkelt is nationaal actief. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars door het hele land. Onze specialisten zijn altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij zijn continu in beweging en hebben een groot netwerk.

Stel hier uw vraag over
nieuwe projecten ontwikkeling samenwerking

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.