Makelaars

Projectontwikkeling in het Buitenland

Evim Ontwikkelt is internationaal actief. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars over de hele wereld.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Internationaal actief

Wonen in het Buitenland: Overweegt u om in het buitenland te wonen? Dan staan wij klaar om u te assisteren. Met ons uitgebreide internationale netwerk en nauwe contacten met makelaars en ontwikkelaars kunnen wij u op hoogwaardige wijze begeleiden bij de aankoop van een woning in het buitenland. Of u nu op zoek bent naar een bestaande woning of nieuwbouw, ontdek wat Evim voor u kan betekenen en neem gerust contact met ons op.

Internationaal Deelnemen: Wij streven naar samenwerking met internationale partijen. Bent u een internationale investeerder, architect of ontwikkelaar? Wij horen graag meer over uw plannen. Wellicht leidt dit tot een vruchtbare samenwerking in de toekomst, waarbij we gezamenlijk successen kunnen behalen in het buitenland.

Evim Internationaal in Ontwikkeling: Evim Ontwikkelt is wereldwijd actief. Wij bouwen samen met gerenommeerde investeerders, architecten en ontwikkelaars over de hele wereld. Onze experts zijn altijd goed bereikbaar en hechten waarde aan directe communicatie. Wij blijven in beweging en onderhouden een omvangrijk netwerk.

Voordelen van Evim verkoopmakelaars

  1. Groot netwerk
  2. Korte lijnen
  3. Transparant
  4. Doelgericht
  5. Vriendelijk
  6. Betrouwbaar
  7. Behulpzaam
  8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor Evim Makelaars als u plannen heeft om in het buitenland te wonen of om te investeren.

24/7 inzicht

Ontdek het gemak van een klantendossier dat 24/7 toegankelijk is.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de verkoop van een huis.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze makelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, assisteren bij het vinden van de perfecte woning of het veilig verkopen van uw huis, en zorgen voor een stressvrije ervaring met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze verkoopmakelaars kunnen deskundig advies geven over de presentatie van uw huis, inclusief het regelen van professionele fotografie, stylingadvies en het gebruik van effectieve marketingstrategieën om de woning onder de aandacht te brengen.

Onze verkoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaars die uw belangen behartigen. We onderhouden de communicatie met potentiële kopers, presenteren en beoordelen biedingen en streven naar een overeenkomst die gunstig is.

Open communicatie is cruciaal. Bespreek duidelijk uw verwachtingen, geef feedback over de voortgang en wees betrokken bij het verkoopproces.

Onze verkoopmakelaars brengen ervaring, marktkennis en een breed netwerk met zich mee. We kunnen een woning effectief in de markt zetten, potentiële kopers bereiken en administratieve taken efficiënt afhandelen, wat resulteert in een snellere verkoop tegen een optimale prijs.

De stappen bij het verkopen van uw huis omvatten het bepalen van een realistische verkoopprijs, het optimaliseren van de woningpresentatie met professionele foto’s en styling, het actief promoten van de woning, het voeren van onderhandelingen en het begeleiden van juridische aspecten zoals de koopakte en overdracht.

Belangrijke documenten omvatten de eigendomsakte, hypotheekinformatie, het energielabel en informatie over eventuele erfdienstbaarheden. Voorbereidingen moeten gericht zijn op het oplossen van eventuele gebreken en het aantrekkelijk maken van de woning voor potentiële kopers, bijvoorbeeld door kleine reparaties uit te voeren en de woning grondig schoon te maken. Eventueel kunnen we via onze partner helpen bij grotere renovaties en verbouwingen.

Onze focus op kwaliteit, transparantie, en klanttevredenheid onderscheidt ons. We streven naar unieke, duurzame projecten die voldoen aan de hoogste normen in de markt.
Evim Makelaars staat bekend om het leveren van hoogwaardige ontwikkelprojecten. We bieden maatwerk, transparante communicatie en streven naar maximale klanttevredenheid.
Het aankoopproces begint met een grondige analyse van uw behoeften. We begeleiden u door elke stap, van projectselectie tot de uiteindelijke oplevering, om een naadloze ervaring te garanderen.
Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon of e-mail om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van het perfecte ontwikkelproject.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.