Makelaars

Projectontwikkeling in het buitenland

Evim Ontwikkelt is internationaal actief. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars over de hele wereld.

Internationaal actief

In het buitenland wonen

Wilt u in het buitenland wonen? Dan helpen we u graag. Wij hebben een groot internationaal netwerk met intensieve contacten met makelaars en ontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij op hoogwaardige wijze bijstaan bij de aankoop van een woning in het buitenland. Bent u op zoek naar een bestaande woning of nieuwbouw en wilt u weten wat Evim voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

In het buitenland deelnemen

Wij werken graag samen met internationale partijen. Bent u een internationale investeerder, architect of ontwikkelaar? Dan horen we graag meer van u. Wellicht kan dit in de toekomst leiden tot een nieuwe succesvolle samenwerking in het buitenland.

Evim Ontwikkelt Internationaal

Evim Ontwikkelt is internationaal actief. Wij werken samen met grote investeerders, architecten en ontwikkelaars over de hele wereld. Onze specialisten zijn altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij zijn continu in beweging en hebben een groot netwerk. 

Stel hier uw vraag over
ontwikkeling geldzaken inverstering

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.