Makelaars

Hypotheekadviseurs waarop u kunt vertrouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur die uw financiële doelen begrijpt en uw belangen voorop stelt? Bij Evim Makelaars begrijpen we dat het vinden van de juiste hypotheek een cruciale stap is op weg naar uw nieuwe thuis. De toegewijde hypotheekadviseurs staan klaar om u te begeleiden door het complexe landschap van hypotheken, met een focus op transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Financiële situatie in kaart

Tijdens het eerste gesprek leggen onze adviseurs uit hoe uw situatie er voor staat en wat uw opties zijn bij alle banken. We verkennen de mogelijkheden voor uw hypotheek en brengen in kaart wat uw financiële situatie is. Wilt u na het gesprek verder? Dan gaan we er samen een succes van maken!

De hypotheekadviseurs die zijn verbonden aan Evim Makelaars helpen op landelijk niveau (online) en in Amsterdam, Diemen, Almere, Zaandam en Haarlem woningkopers aan een nieuwe hypotheek.

Voordelen van Evim hypotheekadviseurs

  1. Groot netwerk
  2. Korte lijnen
  3. Transparant
  4. Doelgericht
  5. Vriendelijk
  6. Betrouwbaar
  7. Behulpzaam
  8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor een hypotheekadviseur die uw wensen begrijpt en u met succes helpt aan een hypotheek.

Onafhankelijk

Ontvang onafhankelijk advies en maak gebruik van het grote netwerk aan financiële geldverstrekkers.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de financiering.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze makelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, assisteren bij het vinden van de perfecte woning of het veilig verkopen van uw huis, en zorgen voor een stressvrije ervaring met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het bedrag dat u kunt lenen voor een hypotheek hangt af van diverse factoren, zoals uw inkomen, financiële verplichtingen, kredietgeschiedenis en de waarde van het onderpand. Onze hypotheekadviseurs analyseren uw financiële situatie grondig en helpen u een realistisch beeld te krijgen van het maximale leenbedrag dat past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u gedurende de looptijd een vast bedrag per maand aflost, terwijl bij een annuïtaire hypotheek de totale maandelijkse lasten constant blijven, maar het rentedeel afneemt en het aflossingsdeel toeneemt. Onze adviseurs leggen beide opties uit, evalueren uw situatie en adviseren welk type hypotheek het beste aansluit op uw financiële doelen.

De kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling variëren. Sommige kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Onze adviseurs verstrekken een duidelijk overzicht van alle kosten, zodat u volledig op de hoogte bent. Transparantie staat bij ons centraal, en we streven ernaar om advies op maat te bieden binnen uw budgettaire kaders.

Het oversluiten van een hypotheek kan financiële voordelen bieden, zoals lagere maandlasten of een kortere looptijd. Onze adviseurs beoordelen uw huidige situatie, kijken naar de marktomstandigheden en adviseren u of het oversluiten van uw hypotheek voor u gunstig is.

NHG biedt bescherming bij financiële tegenvallers, maar brengt ook kosten met zich mee. Onze adviseurs bespreken de voor- en nadelen van NHG in relatie tot uw situatie, en adviseren of het voor u van toepassing en voordelig is.

Uw persoonlijke situatie, zoals arbeidscontract, inkomen en eventuele schulden, heeft invloed op uw hypotheekaanvraag. Onze adviseurs nemen uw specifieke omstandigheden in overweging en zorgen ervoor dat uw hypotheekaanvraag aansluit op uw financiële doelen.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur heeft toegang tot een breed scala aan hypotheekproducten en is niet gebonden aan specifieke geldverstrekkers. Dit garandeert objectief advies dat aansluit op uw behoeften. Onze adviseurs nemen de tijd om verschillende opties te vergelijken en u te voorzien van het meest geschikte advies.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.