Makelaars

100% onafhankelijk Hypotheekadvies

Heeft u binnenkort een nieuwe hypotheek nodig of wilt u weten of oversluiten voor u een handige keuze is? Neem dan gerust contact op en vraag een 100% onafhankelijk hypotheekadviesgesprek aan.

Hypotheekadvies via Evim

Financiële situatie in kaart brengen

Tijdens het eerste gesprek leggen onze adviseurs uit hoe uw situatie er voor staat en wat uw opties zijn bij alle banken. We verkennen de mogelijkheden voor uw hypotheek en brengen in kaart wat uw financiële situatie is. Wilt u na het gesprek verder? Dan gaan we er samen een succes van maken!

We houden rekening met uw levensfase

Bent u een starter en gaat u een eerste huis kopen, spannend! Wij kunnen u helpen om wijs te worden uit alle informatie die op u afkomt. Daarnaast bespreken we uw leencapaciteit, eigen geld, studieschuld, mogelijke hulp van ouders, verschillende hypotheekvormen en al uw overige vragen. Als u gaat verhuizen, dan heeft u een nieuwe hypotheek nodig. In dit geval wilt u precies  weten wat mogelijk is en waar u op moet letten. We bespreken dan bijvoorbeeld de overbruggingskrediet, bouwdepot en fiscale zaken. Bij het oversluiten van uw hypotheek, kunt u veel geld besparen of zekerheid voor de toekomst garanderen. We kijken of rentebemiddeling interessant voor u is, of u uw risicoklasse kunt aanpassen en wat de terugverdientijd van uw boete is.

Onafhankelijk advies

Bij onafhankelijk advies staat uw en alleen uw belang voorop. De onafhankelijke adviseur kijkt voor elk onderdeel welk product in de markt het beste aansluit bij uw  wensen en mogelijkheden. Door gebruik te maken van een onafhankelijke adviseur, is de kans groot dat u veel geld kan besparen en dat u betere voorwaarden heeft.

Werkgebieden

De hypotheekadviseurs helpen kopers en woningbezitters in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Stel hier uw vraag over
geldzaken hypotheekadvies financiële mogelijkheden

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.