Makelaars

Een gratis Zoekprofiel

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het nieuwe woningaanbod? Laat ons dan weten wat u zoekt zodat wij een zoekprofiel voor u kunnen aanmaken. Hierdoor ontvangt u direct een e-mail zodra een geschikte woning op de markt komt.

Met succes uw volgende woning kopen

Weet u al wat uw woonwensen zijn?

Bij het zoeken naar een nieuwe woning kan u overweldigd worden door het aanbod. Daarom is het belangrijk om uw woonwensen zo snel mogelijk in kaart te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke voorkeur voor een huis of appartement? Dan kan u hier op zoeken. Daarnaast kan u filteren op aantal (slaap)kamers, prijs, grootte, locatie en nog veel meer! Wanneer uw woonwensen helder zijn, volgt de gerichte speurtocht. Speciaal voor u kan u hiervoor een gratis zoekprofiel bij Evim Makelaars aanvragen. 

Gratis op de hoogte van het nieuwste woonaanbod

Voor uw speurtocht naar uw nieuwe woning helpt het wanneer u vlot op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Speciaal voor u bieden wij onze gratis zoekservice aan. Wij houden u dan dagelijks automatisch op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (van Evim Makelaars zelf en andere makelaars) en eventuele wijzigingen van bestaand woningaanbod. Denk hierbij aan prijswijzigingen of andere aanpassingen. Zo heeft u een voorsprong op de rest. Bent u klaar voor de volgende stap of wilt u advies inwinnen? Neem dan contact op. Onze aankoopmakelaars helpen u graag.

Een (droom)huis kopen met een aankoopmakelaar

Heeft u aankoopplannen en wilt u graag uw woning samen met een aankoopmakelaar kopen, dan gaat dat ons zeker lukken. Onze aankoopmakelaars helpen u graag in uw zoektocht, prijsonderhandelingen, aankoop en juridische stukken.

Stel hier uw vraag over
zoekprofiel nieuw woning aanbod

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.