Een gratis en vrijblijvende full fusion waardebepaling van uw huis

Door onderzoek, analyse en ervaring te combineren, kunnen wij tot een nauwkeurige full fusion waardebepaling komen. Daarnaast bedenken we een prijs- en verkoopstrategie om de beste verkoopprijs te krijgen.

Vraag een waardebepaling aan

Heeft u verkoopplannen en bent u benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van uw huis of appartement? Dan komt een full fusion makelaar graag bij u langs. Wilt u uw woning verkopen, dan gaat ons dat ook zeker lukken.

Bij Evim Makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel.

Gratis waardebepaling. Wat is uw huis waard?

Als u uw woning wilt verkopen, dan is een full fusion waardebepaling door Evim Makelaars een must. Op basis van deze waardebepaling kunnen we samen tot een goed besluit en prijsstrategie komen. Zoals iedere makelaar kijken wij nauwkeurig naar de eigenschappen van uw woning. Daarnaast bestaat een full fusion waardebepaling uit een onderzoek, analyse van waarde verhogende aspecten en het betrekken van de actuele marktinformatie. Op basis van alle online en offline gegevens die wij kunnen verzamelen uit onze software, maken wij een inschatting van de waarde van uw woning.

Woningwaarde en verkoopkansen bespreken

Bent u niet alleen nieuwsgierig naar de waarde van uw huis of appartement, maar wilt u ook weten wat uw verkoopkansen zijn in de huidige huizenmarkt? Als full fusion makelaar kennen wij de huizenmarkt als geen ander. Wij weten precies wat er lokaal speelt. Daarom kunnen we ook voor uw woning de juiste advies geven om uw gewenste resultaten te behalen.

Een huis verkopen met Evim Makelaars. Hoe werkt dat? 

Tijdens ons informatieve gesprek vertellen wij u hoe de verkoop van een woning in z’n werk gaat en op welke wijze Evim Makelaars van toegevoegde waarde is. Wij doen uitgebreid onderzoek en verzorgen een goede verkooppresentatie om het maximale uit de verkoop te halen. Daarnaast maken wij gebruik van smart marketing voor uw woning en bieden renovatiemogelijkheden om de waarde van uw woning te verhogen. Nadat wij, namens u, overeenstemming hebben bereikt met een koper (over de prijs en overige voorwaarden), verzorgen wij ook de overige zaken.

Ervaring is key!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden
Vorig
Volgende

Kennismaken met ons Full Fusion Makelaarskantoor

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Waar ontvangt u graag meer informatie over?

Onze verkoopmakelaars helpen verkopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.