Makelaars

Een gratis en vrijblijvende full fusion waardebepaling van uw huis

Door onderzoek, analyse en ervaring te combineren, kunnen wij tot een nauwkeurige full fusion waardebepaling komen. Daarnaast bedenken we een prijs- en verkoopstrategie om de beste verkoopprijs te krijgen.

Gratis waardebepaling. Wat is uw huis waard?

Als u uw woning wilt verkopen, dan is een full fusion waardebepaling door Evim Makelaars een must. Op basis van deze waardebepaling kunnen we samen tot een goed besluit en prijsstrategie komen. Zoals iedere makelaar kijken wij nauwkeurig naar de eigenschappen van uw woning. Daarnaast bestaat een full fusion waardebepaling uit een onderzoek, analyse van waarde verhogende aspecten en het betrekken van de actuele marktinformatie. Op basis van alle online en offline gegevens die wij kunnen verzamelen uit onze software, maken wij een inschatting van de waarde van uw woning. 

Woningwaarde en verkoopkansen bespreken

Bent u niet alleen nieuwsgierig naar de waarde van uw huis of appartement, maar wilt u ook weten wat uw verkoopkansen zijn in de huidige huizenmarkt? Als full fusion makelaar kennen wij de huizenmarkt als geen ander. Wij weten precies wat er lokaal speelt. Daarom kunnen we ook voor uw woning de juiste advies geven om uw gewenste resultaten te behalen.

Een huis verkopen met Evim Makelaars. Hoe werkt dat? 

Tijdens ons informatieve gesprek vertellen wij u hoe de verkoop van een woning in z’n werk gaat en op welke wijze Evim Makelaars van toegevoegde waarde is. Wij doen uitgebreid onderzoek en verzorgen een goede verkooppresentatie om het maximale uit de verkoop te halen. Daarnaast maken wij gebruik van smart marketing voor uw woning en bieden renovatiemogelijkheden om de waarde van uw woning te verhogen. Nadat wij, namens u, overeenstemming hebben bereikt met een koper (over de prijs en overige voorwaarden), verzorgen wij ook de overige zaken.

Stel hier uw vraag over
waardebepaling huis verkopen verkoopstrategie

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.