Makelaars

Een waardebepaling van uw huis waarop u kunt bouwen

Bij Evim Makelaars gaan we verder dan alleen het vaststellen van de waarde van uw huis. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat uw huis meer is dan slechts een woning; het is een investering, een plek vol herinneringen en wellicht het startpunt van een nieuw avontuur. Onze verkoopmakelaars denken direct mee in waarde verhogende aspecten en optimale verkoopstrategieën voor uw huis.

Vraag een waardebepaling aan

Bewezen verkoopstrategieën

Wilt u op basis van de waardebepaling uw huis verkopen? Onze toegewijde makelaars staan klaar om dit proces soepel en succesvol te laten verlopen. Met doelgerichte strategieën voor verschillende doelgroepen, woningtypes en markten zorgen we voor een succesvolle verkoop.

Onze verkoopmakelaars verkopen huizen in o.a. Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Diemen.

Voordelen van Evim verkoopmakelaars

 1. Groot netwerk
 2. Korte lijnen
 3. Transparant
 4. Doelgericht
 5. Vriendelijk
 6. Betrouwbaar
 7. Behulpzaam
 8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor een verkoopmakelaar die uw wensen begrijpt en uw huis met succes op de woningmarkt brengt.

24/7 inzicht

Ontdek het gemak van een klantendossier dat 24/7 toegankelijk is.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de verkoop van een huis.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze makelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, assisteren bij het vinden van de perfecte woning of het veilig verkopen van uw huis, en zorgen voor een stressvrije ervaring met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De kosten voor een waardebepaling van een huis variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de regio, het type woning, en het makelaarskantoor dat de service aanbiedt. Bij Evim Makelaars is een waardebepaling voor uw huis gratis. Dat is onderdeel van onze dienstverlening om potentiële verkopers te helpen de waarde van hun huis in te schatten.

Een gratis waardebepaling kan onder meer bestaan uit een inspectie van het huis, een analyse van vergelijkbare woningen in de buurt, en een rapport met een geschatte waarde. Het is belangrijk om te weten dat een waardebepaling, in tegenstelling tot een taxatie, informeler van aard is en meer gericht is op het bieden van inzicht voor verkoopdoeleinden.

Zowel een taxatie als een waardebepaling zijn methoden om de waarde van een woning vast te stellen, maar er zijn belangrijke verschillen tussen beide processen.

Taxatie:

 • Formaliteit: Een taxatie is een formele beoordeling van de waarde van een huis uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. De taxateur is een onafhankelijke, professionele expert die vaak geregistreerd is bij een officiële instantie.
 • Wettelijk kader: Taxaties zijn vaak nodig in specifieke juridische situaties, zoals bij het aanvragen van een hypotheek of bij erfeniskwesties. Ze moeten voldoen aan strikte regels en normen.
 • Diepgang: Een taxatie omvat een grondig onderzoek van het huis, inclusief de staat van onderhoud, de locatie, en vergelijkbare eigenschappen in de buurt. Het resulteert in een officieel taxatierapport.
 • Kosten: Omdat taxaties specialistische kennis en een gecertificeerde professional vereisen, zijn ze doorgaans duurder dan een waardebepaling.

Waardebepaling:

 • Informaliteit: Een waardebepaling is informeler en wordt vaak uitgevoerd door een makelaar als onderdeel van hun dienstverlening. Het is gericht op het verschaffen van een schatting van de huidige marktwaarde.
 • Doel: Waardebepalingen worden vaak gebruikt voor verkoopdoeleinden. Ze helpen verkopers om een idee te krijgen van de potentiële verkoopprijs van hun woning.
 • Beperkter onderzoek: Hoewel een waardebepaling ook een analyse van vergelijkbare eigenschappen kan omvatten, is het over het algemeen minder diepgaand dan een taxatie. Het leidt meestal tot een schatting van de waarde zonder een officieel rapport.
 • Kosten: Vaak bieden makelaars een gratis waardebepaling als onderdeel van hun service. Als er meer diepgaand onderzoek nodig is, kunnen er echter kosten in rekening worden gebracht.

Kortom, terwijl een taxatie een formele en diepgaande evaluatie is die aan specifieke normen moet voldoen, is een waardebepaling meer informeel en gericht op het bieden van inzicht voor verkoopdoeleinden. De keuze tussen beide hangt af van de specifieke behoeften en vereisten van de situatie.

De geldigheidsduur van een waardebepaling van een huis is niet wettelijk vastgesteld en kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dynamiek van de vastgoedmarkt en eventuele veranderingen in de staat van de woning. Over het algemeen wordt een waardebepaling echter als een momentopname beschouwd en wordt aanbevolen om deze regelmatig bij te werken, vooral als er significante veranderingen in de marktomstandigheden of de woning zelf optreden.

Een waardebepaling van een huis geeft een geschatte marktwaarde van de woning op een specifiek moment. Het is een deskundige beoordeling van wat uw huis waard zou kunnen zijn op basis van verschillende factoren.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.