The Full Fusion Agent
from the region

Clear agreements, sometimes stubborn and always professional. In addition to residential real estate and commercial real estate, Evim can also help with relocation and renovation.

Evim is always there

Bij Evim Makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel. Wij zijn uw rechterhand bij de financiering en alles wat daarmee samenhangt. Maar ook bij het regelen van de verhuizing of het uitvoeren van een gewenste verbouwing kunt u de hulp en de expertise van Evim inroepen. Maak van een huis uw thuis. Evim helpt u graag bij dit proces. Maar ook bij de verkoop van uw huidige woning bent u bij Evim aan het goede adres. Ook bij dit traject kunt u gebruik maken van de ervaring, expertise en service van Evim. Of het nu gaat om de begeleiding van de financiering of het regelen van de verhuizingen. Evim geeft altijd thuis. En dat noemen wij “Full Fusion Makelen”!

Free valuation

Curious what your home is worth? Request a free and non-binding valuation.

Meet our Full Fusion Real Estate Agency

Do you have any questions or would you like to receive information without obligation? Then contact us.
What would you like to receive more information about?

Request a free valuation

Evim Makelaars is happy to visit you without obligation and completely free of charge for a valuation of your home. Enter your contact details below and we will contact you.