Makelaars

Lokale Bedrijfsmakelaars

Kies voor Evim Makelaars als u een goed rendement op de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand ambieert. Als uw betrokken bedrijfsmakelaar helpen wij ook graag bij het zoeken van uw volgende bedrijfspand.

Full Fusion bedrijfsmakelaar

De beste prijzen

Een Evim bedrijfsmakelaar doet zijn best om de beste prijzen voor u te realiseren. Dat betekent een maximaal rendement op de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand óf juist een zo scherp mogelijke prijs bij het huren of aankopen. Wij begrijpen dat u druk bent en geld wilt verdienen. Daarom ontzorgt uw eigen bedrijfsmakelaar u zoveel mogelijk en heeft u korte lijnen met 1 contactpersoon.

Een bedrijfsmakelaar kent de ins en outs

Bij bedrijfsonroerend goed is het belangrijk om alle regels en wetten te kennen. Een fout kan namelijk grote financiële gevolgen hebben. De bedrijfsmakelaars bij Evim kennen daarom alle ins en outs en zijn continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor bent u ook gegarandeerd van goed, duidelijk en eerlijk advies.

Bedrijfspand aankopen of huren

Zodra u een nieuw bedrijfspand zoekt, zoeken onze bedrijfsmakelaars met u mee. Heeft u een specifiek pand op het oog? Dan geven wij antwoord op allerlei vragen die een belangrijke rol spelen, zoals:

  • Wat is het bedrijfspand waard?
  • Welk bod is nodig om de onderhandelingen te starten?
  • Past de locatie en omgeving bij uw bedrijf?
  • Welke ontwikkelingen spelen er in het gebied?

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Bij Evim Makelaars hebben wij een effectieve procedure voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Uw bedrijfsmakelaar bepaalt de optimale waarde van uw bedrijfspand en stelt samen met u een strategie vast dat bij uw wensen en doelen past. Wij analyseren de doelgroep en stellen de verkoopdocumentatie samen. Vervolgens brengen wij uw bedrijfspand onder de aandacht bij relaties, collega-makelaars, vastgoedbemiddelaars en algemene kopers. Wij verzorgen voor u de bezichtigingen en onderhandelen de beste prijs. Na overeenkomst begeleiden wij het proces verder tot en met de oplevering.

Werkgebieden

Onze bedrijfsmakelaars zijn actief in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Stel hier uw vraag over
verhuur verkoop aankoop geldzaken zakelijk vastgoed

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.