Lokale Full Fusion Bedrijfsmakelaars

Kies voor Evim Makelaars als u een goed rendement op de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand ambieert. Als uw betrokken bedrijfsmakelaar helpen wij ook graag bij het zoeken van uw volgende bedrijfspand.

Maak een afspraak met een lokale Full Fusion Bedrijfsmakelaar

Onze bedrijfsmakelaars zijn altijd goed bereikbaar en vinden korte lijnen belangrijk. Wij kennen de lokale zakelijke markt goed en hebben een groot netwerk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan.

Bij Evim Makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel.

Full Fusion bedrijfsmakelaar

De beste prijzen

Een Evim bedrijfsmakelaar doet zijn best om de beste prijzen voor u te realiseren. Dat betekent een maximaal rendement op de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand óf juist een zo scherp mogelijke prijs bij het huren of aankopen. Wij begrijpen dat u druk bent en geld wilt verdienen. Daarom ontzorgt uw eigen bedrijfsmakelaar u zoveel mogelijk en heeft u korte lijnen met 1 contactpersoon.

Een bedrijfsmakelaar kent de ins en outs

Bij bedrijfsonroerend goed is het belangrijk om alle regels en wetten te kennen. Een fout kan namelijk grote financiële gevolgen hebben. De bedrijfsmakelaars bij Evim kennen daarom alle ins en outs en zijn continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor bent u ook gegarandeerd van goed, duidelijk en eerlijk advies.

Bedrijfspand aankopen of huren

Zodra u een nieuw bedrijfspand zoekt, zoeken onze bedrijfsmakelaars met u mee. Heeft u een specifiek pand op het oog? Dan geven wij antwoord op allerlei vragen die een belangrijke rol spelen, zoals:

  • Wat is het bedrijfspand waard?
  • Welk bod is nodig om de onderhandelingen te starten?
  • Past de locatie en omgeving bij uw bedrijf?
  • Welke ontwikkelingen spelen er in het gebied?

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Bij Evim Makelaars hebben wij een effectieve procedure voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Uw bedrijfsmakelaar bepaalt de optimale waarde van uw bedrijfspand en stelt samen met u een strategie vast dat bij uw wensen en doelen past. Wij analyseren de doelgroep en stellen de verkoopdocumentatie samen. Vervolgens brengen wij uw bedrijfspand onder de aandacht bij relaties, collega-makelaars, vastgoedbemiddelaars en algemene kopers. Wij verzorgen voor u de bezichtigingen en onderhandelen de beste prijs. Na overeenkomst begeleiden wij het proces verder tot en met de oplevering.

Ervaring is key!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden
Vorig
Volgende

Kennismaken met ons Full Fusion Makelaarskantoor

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Waar ontvangt u graag meer informatie over?

Onze bedrijfsmakelaars zijn actief in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.