Makelaars

Uitgelichte aankoopprojecten

Als aankoopmakelaar hebben we met succes mooie woningen aangekocht. Hieronder staat een overzicht van een aantal uitgelichte aankoopopdrachten.

Binkhorst 20

Wat een ruime en fijne 5-kamereengezinswoning op een superlocatie vlakbij het Zuiderpark mogen wij te koop aanbieden. Alle comfort is aanwezig, een uitgebreide keuken, 4/5 slaapkamers, een grote badkamer en hele fijne tuin gelegen op het zuiden. Tevens heeft deze woning een energielabel A.

Salsastraat 203

Eengezinswoning met een lichte woonkamer, een nette open keuken, vier uitnodigende slaapkamers, een nette badkamer en een heerlijke tuin op het zuidoosten? Dan hebben wij goed nieuws voor je: deze woning heeft het allemaal én meer!

Blasiusstraat 86 III

Heerlijke, gerenoveerde bovenwoning van circa 50 m² met 2 slaapkamers met een zéér praktische indeling. De woning beschikt o.a. over een luxe keuken, houten vloeren en een zonnig balkon van circa 5 m². De woning is gelegen in een populaire buurt in Amsterdam Oost, om de hoek van het Oosterpark. Er is sprake van eigen grond, dus géén erfpacht.

Oostenburgergracht 57 D

Op een fantastische locatie aan de Oostenburgergracht bevindt zich dit heerlijk moderne tweekamerappartement met een woonoppervlakte van circa 47 m². De woning beschikt aan de voorzijde over een zonnig gelegen Frans balkon met ligging op het zuidwesten!

Spanjehof 12

Dit moderne 3-kamerappartement is gelegen te Almere Poort en maakt onderdeel uit van het markante appartementencomplex “Palazzo Rimini II”. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een eigen parkeerplaats, eigen berging, praktisch balkon, woonkamer met grote raampartijen en 2 slaapkamers. Dit appartement is voorzien van stadsverwarming, en is dus al helemaal “van het gas af”.

Zwenkgrasstraat 4

Op Rieteiland-Oost, een van de chicste villawijken van Amsterdam, staat deze onder architectuur gebouwde villa met vrij zicht op het water en daarachter het Diemerpark. Een ultiem vrije plek om in alle luxe te genieten van een ontspannen Amsterdams leven. Wandel straks naar je boot die dobbert aan de eigen steiger in de haven 100 meter verderop. Vaar het IJmeer op of zet koers richting de grachten. Eenmaal thuis houd je het vakantiegevoel moeiteloos vast als je op het dakterras of in de tuin met jacuzzi nog even het zonnetje meepakt.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.