Makelaars

Een woning aankopen samen met een lokale Aankoopmakelaar

Een eigen woning koopt u misschien een paar keer in uw leven. Dus als u een woning wilt kopen, doe het dan meteen goed! De gevolgen van een verkeerde of juiste koop bepalen jarenlang uw woonplezier.

Met succes uw volgende woning kopen

Weet u al wat uw woonwensen zijn?

Bij het zoeken naar een nieuwe woning kan u overweldigd worden door het aanbod. Daarom is het belangrijk om uw woonwensen zo snel mogelijk in kaart te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke voorkeur voor een huis of appartement? Dan kan u hier op zoeken. Daarnaast kan u filteren op aantal (slaap)kamers, prijs, grootte, locatie en nog veel meer! Wanneer uw woonwensen helder zijn, volgt de gerichte speurtocht.

Gratis op de hoogte van het nieuwste woonaanbod

Voor uw speurtocht naar uw nieuwe woning helpt het wanneer u vlot op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Speciaal voor u bieden wij onze gratis zoekservice aan. Wij houden u dan dagelijks automatisch op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (van Evim Makelaars zelf en andere makelaars) en eventuele wijzigingen van bestaand woningaanbod. Denk hierbij aan prijswijzigingen of andere aanpassingen. Zo heeft u een voorsprong op de rest. Bent u klaar voor de volgende stap of wilt u advies inwinnen? Neem dan contact op. Onze aankoopmakelaars helpen u graag.

Een (droom)huis kopen is niet zomaar iets

Het vinden van een nieuwe woning is soms al lastig genoeg. Laat staan dat u uw droomhuis voor de beste prijs kan kopen. Een huis of appartement kopen is natuurlijk niet zomaar iets en doet u vaak maar een paar keer in uw leven. Wij helpen u daarom graag bij dit proces. Voor iedere opdrachtgever maken wij een zoekprofiel aan. Daarnaast zijn wij iedere dag bezig met woningen en hebben daardoor vaak het voordeel dat wij als eerste op de hoogte van mogelijke verkopen zijn. Door voor Evim Makelaars als uw aankoopmakelaar te kiezen vergroot u uw kans op succes!

Gevonden!

Gelukt, u heeft gevonden wat u zocht! En nu? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van de vele vragen en uitdagingen die op uw pad komen. Vragen over bijvoorbeeld de Vereniging van Eigenaren of de bouwkundige staat. Eigenschappen van de woning en informatie over de buurt. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over de vraagprijs en waarde van de woning. En omdat wij met een zakelijke blik naar de woning kijken, kunnen wij zonder emoties een betere prijs tot stand brengen. Bovendien begeleiden wij u graag bij het hele aankoopproces, zodat alles vlekkeloos verloopt en aan alles wordt gedacht. Als uw persoonlijke aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen.

Werkgebieden

Onze aankoopmakelaars helpen kopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Stel hier uw vraag over
aankopen geldzaken zoekprofiel

020 – 22 95 401
info@evimmakelaars.nl
Struisgrasstraat 1 A, Amsterdam
Funda beoordeling: 9,9

Evim. Makelaars.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.