Makelaars

Met vertrouwen uw volgende of eerste huis kopen

Het zoeken, vinden en aankopen van een huis is een spannend proces. Dat begrijpen we maar al te goed bij Evim Makelaars. Onze toegewijde aankoopmakelaars staan aan uw zijde om dit proces soepel en succesvol te laten verlopen. Vertrouw op onze expertise en persoonlijke benadering voor een vlotte en prettige aankoopervaring. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Zorgvuldig aankoopproces en hulp in uw zoektocht

Weet u al wat uw woonwensen zijn? Onze aankoopmakelaars nemen u graag stap voor stap mee in het aankopen van een nieuw huis. Wij hebben per doelgroep, type woning en type woningmarkt doelgerichte aankoopstrategieën voor succesvolle zoektochten. Dus ook voor uw zoektocht naar een nieuwe woning!

Onze aankoopmakelaars helpen met het kopen van huizen in o.a. Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Diemen.

Voordelen van Evim aankoopmakelaars

  1. Groot netwerk
  2. Korte lijnen
  3. Transparant
  4. Doelgericht
  5. Vriendelijk
  6. Betrouwbaar
  7. Behulpzaam
  8. Betrokken

Daarom Evim Makelaars

Kies voor een aankoopmakelaar die uw wensen begrijpt en deze vertaalt naar een succesvolle zoektocht.

Groot netwerk

Wij hebben een groot netwerk van makelaars en hebben veel betrokken partners bij onze Evim Groep.

Laagdrempelig

Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies en begeleiding bij de aankoop van een huis.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat een thuis-gevoel centraal en daarom vinden we een persoonlijke benadering extra belangrijk.

Beoordeeld met een 9,9!

Met trots delen wij dat ons makelaarskantoor een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,9 heeft op Funda. Vertrouw ook op ons makelaarskantoor en kies voor makelaars die u gehoord en welkom doen voelen.

Trots op de blije opdrachtgevers!

Engin Bozdag
Lees verder
Prima makelaar met aandacht voor details. Na een slechte ervaring met een andere makelaar, heb ik deze makelaar gekozen. Onze huis is binnen 1 maand met 25000eur boven de vraagprijs verkocht. Redelijk courtage en beloning op basis van prestatie. Heel aardige mensen ook! Dank je wel Selman, Tunahan en Zeynep!
Mandy Vos
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toppers!
Remko vd Hoort
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Dhr. Mustafa
Lees verder
Wij zijn enorm tevreden over Evim Makelaar. De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam en erg snel. De foto's zijn heel professioneel gemaakt en op funda geplaatst samen met de tekst. Zeker een aanrader om je huis via Evim Makelaar op Funda te krijgen.
Louis Couperusstraat 36
Lees verder
We zijn heel erg goed en deskundig geholpen. Men neemt de tijd en alles wordt netjes in detail uitgelegd en besproken. Evim Makelaars maakt de verwachtigen waar en heeft ook een goed netwerk en team.
Funda gebruiker
Lees verder
Heel tevreden over Evim Makelaars. Eerlijk advies en altijd op tijd! Hebben goed aan onze afspraken gehouden. Er zijn niet veel makelaars die zo goed bezig zijn. Een zeer tevreden klant.
Robert Fruinlaan 16 III
Lees verder
Evim makelaars heeft ons uitstekend geholpen met het verkopen van onze woning. Is zeer deskundig en professioneel ook in communicatie. Wij hebben het proces zeer prettig en professioneel ervaren. Bedankt voor de samenwerking.
Funda gebruiker
Lees verder
Zeer nette mensen die veel informatie hebben over de woningmarkt. Geven duidelijk advies over hoe en wat. Volgende aankoop of verkoop zal zeker door Evim worden geregeld.
Dhr. Burak
Lees verder
Mijn beoordeling is goed zeer goed over evim makelaar ze zijn duidelijk met het situaties te vertellen denkt mee met klanten helpt klanten graag .
Statenjachtstraat 518
Lees verder
houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Ik ben erg tevreden!
Mevr. Ozlem
Lees verder
Vriendelijk, Betrouwbaar Super goed in zijn werk. We konden zijn adviezen goed gebruiken. Heeft zijn best gedaan om onze huis voor een goede prijs te verkopen Wij zijn blij dat we met evim makelaars op pad zijn gegaan.
Funda gebruiker
Lees verder
Ik beveel Evim makelaars bij iedereen aan, het is een heel goed bedrijf, je kunt ze altijd bereiken als je belt, hun service is erg goed en ze verkopen je woning snel en betaalbaar.
Da Costakade 125 A
Lees verder
Tunahan was always reachable and responsive despite a very long process of house search. He also supported me on the sale of my current property. I consulted to him regarding the neighbourhood of the target houses, fairness of the price, mortgage agreement, healthiness of owner's association, and timing of the buy and sell. I am very happy with his service.
Dhr. Yasin
Lees verder
Ik zou Evim Makelaars zeker aanbevelen voor diegenen die het koopproces van een huis op de beste manier willen beheren. Nogmaals bedankt aan de heer Tunahan voor al zijn hulp.
Dhr. Cagdas Ortan
Lees verder
We really had a great support for the second time. Tunahan worked his best with an awesome support from his capable team. Excellent communication skills and precise planning helped us a lot. I strongly suggest their support if you want to be succesful on the market!
Dhr. Hidayet Kadiroglu
Lees verder
İk ben heel blij met jullie services .. behulpzaam.. zijn altijd goed bereikbaar voor vragen.. ık ben zeer tevreden en raad het ıedereen aan om met evım makelaars ın contact te komen..
Dovenetelweg 54
Lees verder
Hele leuke en aardige makelaar zeer professioneel en betrokken. Uitstekende communicatie en service en bovenal vakkundig! Ik raad hem aan iedereen aan! Zeer tevreden

Hoe kunnen onze makelaars u helpen?

Wij bieden deskundig advies, begeleiding bij juridische procedures, assisteren bij het vinden van de perfecte woning of het veilig verkopen van uw huis, en zorgen voor een stressvrije ervaring met uitgebreide marktkennis en ervaring.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze aankoopmakelaars zijn een professionele vastgoedexperts die kopers bijstaan gedurende het gehele aankoopproces. Dit omvat taken zoals het zoeken naar geschikte woningen, het onderhandelen over de prijs, begeleiding bij bezichtigingen en het afhandelen van juridische aspecten.

De kosten van een aankoopmakelaar variëren, maar ze worden doorgaans berekend als een percentage van de aankoopprijs. Huizen met een hogere verkoopprijs vereisen over het algemeen meer inspanning, kennis en vaardigheden.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar biedt vele voordelen, waaronder expertise in de lokale markt, het ontlasten van de koper van administratieve taken, en het vergroten van de kans op een succesvolle aankoop tegen gunstige voorwaarden. Zo hebben onze makelaars een groot lokaal netwerk.

Onze aankoopmakelaars gebruiken een combinatie van hun lokale marktkennis, netwerk, woningsysteem voor makelaars en geavanceerde zoektools om woningen te vinden die voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de koper. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals locatie, voorzieningen en budget.

Zeker, het onderhandelen over de prijs is een cruciale rol van de aankoopmakelaar. Door ervaring en marktkennis kunnen wij streven naar de beste prijs voor de koper, rekening houdend met de actuele marktomstandigheden.

Onze aankoopmakelaars begeleiden kopers door het complexe juridische landschap, waaronder het controleren van relevante documenten, het opstellen van koopovereenkomsten en het zorgen voor een soepele afhandeling van alle juridische aspecten.

Absoluut, onze aankoopmakelaars bieden waardevolle begeleiding tijdens bezichtigingen, waarbij ze aandacht besteden aan details zoals de staat van het pand, mogelijke verbeteringen en eventuele gebreken.

Ja, onze aankoopmakelaars hebben connecties met bouwkundige experts en kunnen assisteren bij het regelen van een goede bouwkundige keuring om de staat van de woning grondig te evalueren.

Met succes uw volgende woning kopen

Weet u al wat uw woonwensen zijn?

Bij het zoeken naar een nieuwe woning kan u overweldigd worden door het aanbod. Daarom is het belangrijk om uw woonwensen zo snel mogelijk in kaart te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke voorkeur voor een huis of appartement? Dan kan u hier op zoeken. Daarnaast kan u filteren op aantal (slaap)kamers, prijs, grootte, locatie en nog veel meer! Wanneer uw woonwensen helder zijn, volgt de gerichte speurtocht.

Gratis op de hoogte van het nieuwste woonaanbod

Voor uw speurtocht naar uw nieuwe woning helpt het wanneer u vlot op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Speciaal voor u bieden wij onze gratis zoekservice aan. Wij houden u dan dagelijks automatisch op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (van Evim Makelaars zelf en andere makelaars) en eventuele wijzigingen van bestaand woningaanbod. Denk hierbij aan prijswijzigingen of andere aanpassingen. Zo heeft u een voorsprong op de rest. Bent u klaar voor de volgende stap of wilt u advies inwinnen? Neem dan contact op. Onze aankoopmakelaars helpen u graag.

Een (droom)huis kopen is niet zomaar iets

Het vinden van een nieuwe woning is soms al lastig genoeg. Laat staan dat u uw droomhuis voor de beste prijs kan kopen. Een huis of appartement kopen is natuurlijk niet zomaar iets en doet u vaak maar een paar keer in uw leven. Wij helpen u daarom graag bij dit proces. Voor iedere opdrachtgever maken wij een zoekprofiel aan. Daarnaast zijn wij iedere dag bezig met woningen en hebben daardoor vaak het voordeel dat wij als eerste op de hoogte van mogelijke verkopen zijn. Door voor Evim Makelaars als uw aankoopmakelaar te kiezen vergroot u uw kans op succes!

Gevonden!

Gelukt, u heeft gevonden wat u zocht! En nu? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van de vele vragen en uitdagingen die op uw pad komen. Vragen over bijvoorbeeld de Vereniging van Eigenaren of de bouwkundige staat. Eigenschappen van de woning en informatie over de buurt. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over de vraagprijs en waarde van de woning. En omdat wij met een zakelijke blik naar de woning kijken, kunnen wij zonder emoties een betere prijs tot stand brengen. Bovendien begeleiden wij u graag bij het hele aankoopproces, zodat alles vlekkeloos verloopt en aan alles wordt gedacht. Als uw persoonlijke aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen.

Werkgebieden

Onze aankoopmakelaars helpen kopers in o.a. Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Almere, Diemen, Haarlem en Amstelveen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact op.